2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسکلروتراپی چی هست اسی ؟

اسکلروتراپی یک روش پزشکی برای درمان رگ‌های واریسی و رگ‌های عنکبوتی است. در اسکلروتراپی یک محلول به طور مستقیم در رگ تزریق شده که باعث از بین رفتن آن می‌شود و خون مسیر خود را از طریق یک رگ سالم دیگر می‌بندد. رگ تخریب‌شده جذب بافت بدن شده و در نهایت از بین می‌رود. این بهترین روش برای درمان رگ‌های واریسی پرپیچ‌وتاب و با عود مکرر است

خداجونم شکرت   
اسکلروتراپی یک روش پزشکی برای درمان  رگ‌های واریسی  و  رگ‌های عنکبوتی  است. ...

چقدر خوب باید کجا بریم ینی پیش کدوم دکتر

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
خیلی فکرمو درگیر کرده میگم چیکار کنم نکنه همینجوری بزارمش پیشرفت کنه وبدتر بشه 

دقیقا منم همینطور

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
دکتر قلب وعروق یا دکتر واریس

دکتر واریس ک نداریم همون قلب و عروق باید بریم ینی ؟؟،یا جراح عمومی؟

سلام من مشکل دیاستولی قلب دارم و تمام بدنم ورم داشت به دکتر روحانی منش مراجعه کردم  که با تجویزشون ورم پاهای من ۶۰ درصد از بین رفته و هنوز هم از دارو استفاده میکنم تا ورم ها کلا از بین بره در مجموع تا الان از نحوه درمان آقای دکتر روحانی منش خیلی رضایت دارم.

🟡درمان قطعی و کاملا گیاهی بیماری واریس :

♦️درمان واریس ورید اندام ها ، خصوصا پاها و واریس بیضه ها ( واریکوسل)

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816