2777
2789
عنوان

خسته از زندگی

688 بازدید | 17 پست

سلام دلم خیلی گرفته خیلییییی زیاد از همه دلگیرم حتی خدا واقعا نمی‌دونم چکار کنم من چند سال نتونستم باردار بشم یکبار ivf انجام دادم که نشد هم ذخیره تخمدانم پایین هست هم یک لوله ام بسته همه جا رفتم دنبال درمان که نشد ناغافل اردیبهشت ماه باردار شدم چقدر شکرگذار خدا بودم چقدر شاد شدم اما خدا نمی‌خواست من مادر بشم بعد از آزمایش متوجه شدم سندرم داون هست و مجبور به سقط جنین شدم بعد از اون عهد کردم هیچی از خدا نخوام چون اون نگذاشت من مادر بشم واقعا گاهی اوقات به حدی غصه دارم که دلم میخواد بمیرم نمی‌دونم چه حکمتی هست اما من دیگه طاقت صبوری و تحمل ندارم دیگه از انتظار خسته شدم دیگه از قوی بودن خسته شدم 😔😭

هیچ ثروتی بالاتر از آرامش خیال نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگو اینجوری قربونت برم ❤️بخدا به صلاحت بوده خدا هیچ کاری و بی حکمت نمیکنه، و فقط خودش میدونه چیکار کرده! شکرش کن شاید اگه بچه دار میشدی بلای جونت میشد شاید طوری توی زندگیت زجر میکشیدی که از خدا میخواستی بکشش، لطفا امیدت به خدا رو از دست نده 

ناامید نباش من یه متن رو خیلی قبول دارم

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود گاهی نمی‌شود ک نمیشود

گاهی صددوره دعا بی اجابت است گاهی ناخواسته قرعه ب نام تو می‌شود 

سخته منم مثل شما بودم ۱۰ سال صبر کردم تا شد

نگو اینجوری قربونت برم ❤️بخدا به صلاحت بوده خدا هیچ کاری و بی حکمت نمیکنه، و فقط خودش میدونه چیکار ک ...

امسال چهل ساله شدم حداقل به خاطر همسرم یه رحمی میتونست بکنه که نکرد آخه این چه رحمان و رحیمی هست😭

ناامید نباش من یه متن رو خیلی قبول دارم گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود گاهی نمی‌شود ک نمیشود گاهی صدد ...

بازم شکر که شد. من که دیگه سنم هم بالا رفته و دیگه کلا نمیشه

امسال چهل ساله شدم حداقل به خاطر همسرم یه رحمی میتونست بکنه که نکرد آخه این چه رحمان و رحیمی هست😭

به خودش قسم منم نمیدونم❤️ولی میدونم خدا بد هیچ بنده ای رو نمیخواد🌹فقط خدا کنارته حتی زبونم لال روز آخر زندگیت و بازم زبونم لال لحظه مرگت بازم فقط خداعه، بهش پشت نکن به روح عزیزم قسم خدا اگه به یکی پشت کنه اون فرد تا آخر عمرش بدبختی میکشه ، برگرد به خدا مطمئن باش خدا خوشبختی تو رو میخواد

بازم شکر که شد. من که دیگه سنم هم بالا رفته و دیگه کلا نمیشه

زندایی من چهل و دو سال سن پارسال ازدواج کرد امسال بچه دخترش بدنیا اومد، چرا اینقدر ناامید؟ توکلت به خدا باشه دختررررر

انشاالله هرچی خیر هست برات رقم بخوره.مطمن باش خدا خیر بنده هاش میخواد.یه چیزایی هست که اون میدونه و ما نمی دونیم.دعا کن ولی در عین حال راضی باش به رضای خدا

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹
به خودش قسم منم نمیدونم❤️ولی میدونم خدا بد هیچ بنده ای رو نمیخواد🌹فقط خدا کنارته حتی زبونم لال روز ...

مگه میشه بی خدا زندگی کرد؟ من سالها نماز صبحم قضا نمیشد سالها نماز و روزه ختم قرآن و هزار جور دعا میکردم هیچ حاجتی هم نداشتم منتی هم نبود وظیفه ام بود انجام میدادم اما وقتی دلم شکست تنهام گذاشت چقدر صداش کردم دلش به رحم نیومد الان هم دلگیرم ازش خود خدا هم می‌دونه هیچ راهی ندارم جز خودش

به خودش قسم منم نمیدونم❤️ولی میدونم خدا بد هیچ بنده ای رو نمیخواد🌹فقط خدا کنارته حتی زبونم لال روز ...

خدا نکنه که روش برگردونده از ما

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹
مگه میشه بی خدا زندگی کرد؟ من سالها نماز صبحم قضا نمیشد سالها نماز و روزه ختم قرآن و هزار جور دعا می ...

نا امید نشو من تو زندگیم درسته ازدواج نکردم و چنین درد هایی رو تجربه نکردم ولی رمانایی بود که فقط م*رگ خودمو میدیم و چندین بار خواستم خودمو بکشم فقط خودش میدونه چطور کشیدم! چندین بار از مرگ نجاتم داد خدا چندین بار فکر کنم یه 5 یا 6 باری از مرگ نجات پیدا کردم... توکل کن بش

زندایی من چهل و دو سال سن پارسال ازدواج کرد امسال بچه دخترش بدنیا اومد، چرا اینقدر ناامید؟ توکلت به ...

هر دکتری رفتم بهم طعنه زد و گفت سنت بالاست لوله ات بسته است کاری نمیشه کرد بیا تخمک اهدایی بگیر همه جوابم کردن شاید زن دایی شما مشکلی نداشتن