2789
عنوان

واییی😍

107 بازدید | 14 پست

شلوارم از کمر کلی گشاد شده بهم وقتی پوشیدم فک کردم مال من نیس😂 تازه اون ۷ کیلویی ک کم کردم خودشو نشون داد خودم زیاد ب چشمم نمیومد 🤭

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

☆ ای جانم😂😂

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عخیییی مبارکه😁 خیلی حس خوبیه کاش منم برعکس اینو تجربه کنم🙂

مرسییی اره واقعا ژنتیکت اینجوریه حتما یسریا هرچیم میخورن اضافه نمیکنن من برعکسم دقیقا ابم میخورم میره رو وزنم🤦🏻‍♀️😂

ذوقی شدم😂 گفتم بیام ذوقمو ب اشتراک بزارم😂

☆ منم باهات ذوق کردم😍😍😘

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

مرسییی اره واقعا ژنتیکت اینجوریه حتما یسریا هرچیم میخورن اضافه نمیکنن من برعکسم دقیقا ابم میخورم میر ...

آره دیگه منم اینجوریم هرچی میخورم چاق نمیشم اصلا استعداد چاقی ندارم لنتی...ینی اونقدی ک من خوراکی و مخصوصا غذا میخورم الان باید ۲۲۰کیلو باشم ولی نیستم به زوووور۴۶کیلوام😐

آره دیگه منم اینجوریم هرچی میخورم چاق نمیشم اصلا استعداد چاقی ندارم لنتی...ینی اونقدی ک من خوراکی و ...

بیا جاها عوض من خوبم قدم ۱۶۴ وزنم ۵۷😂 دقیقا وزن تو دوس 

بیا جاها عوض من خوبم قدم ۱۶۴ وزنم ۵۷😂 دقیقا وزن تو دوس 

انقد لاغری به درد نمیخوره اشتباه نکن‌

حالا باز من نسبت به وزنم پر ترم ولی واقعا۴۶کیلو خیلی کمه😂🤦🏻‍♀️

من ارزومه جای تو باشم☹️

انقد لاغری به درد نمیخوره اشتباه نکن‌ حالا باز من نسبت به وزنم پر ترم ولی واقعا۴۶کیلو خیلی کمه ...

😂 حالا خیلی وزن برام مهم نیس بیشتر میخام شکم پهلوم صاف شه کمم هستا ولی همیشه هس😐😁