ستاره_دی_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1168 عنوان فوبیای دندون کشیدن 🥺🥺🥺😭😭😭 1574 بازدید | 36 پست بخاطرارتودنسی دکترم گفته باید دندونم بکشم دوروز دارم میمیرم از وحشت حالم بده حاضرم فکمو جراحی کنم دندونم نکشم خیییییلللی میترسم واقعا 😢 درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔 1401/11/18 | 14:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 منم دقیقا عین شما بودم چهارماهه که دو تا دندون سالم رو کشیدم بخاطر ارتودنسیو حالا دندون عقلم داره درمیاد و جراحی می خواد🥲 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
ستاره_دی_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1168 منم💔 خیلی بده واقعا😣 درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔
rastarabie عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 2454 منم بیهوش میشم آخرین بار رفتم با بیهوشی کارای دندنمو انجام داد یارب نظر تو برنگردد
نبابا عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 2661 نترس به دکترت بگو بیحسی زیاد بزنه اصلا دردو حس نمیکنه من خودم سه تا کشیدم
ستاره_دی_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1168 منم😅 تاحالاتجربه کشیدن دندون داشتی ؟ درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔
چشم،قشنگ عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 513 من خیلی میترسیدم ولی اصلا متوجه نشدم کی کشید 💜🤎به آرزوهایم قول رسیدن دادم🤎💜
rastarabie عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 2454 خیلی بده واقعا😣 یه دکتری ب من گفت شما به نوع بیحسی حساسیت دارید من یهو دست و پام سرد میشد و هیچی نمیفهمیدم ولی دیگ زیر بار بیحسی نرفتم یارب نظر تو برنگردد
ستاره_دی_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1168 منم دقیقا عین شما بودم چهارماهه که دو تا دندون سالم رو کشیدم بخاطر ارتودنسی و حالا دندون عقل ... موقعی که کشیدن درددلشت ؟بعدکه بی حسیت ازبین رفت چطور ؟ درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔
ستاره_دی_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1168 منم بیهوش میشم آخرین بار رفتم با بیهوشی کارای دندنمو انجام داد من بیشتر ازبعدکشیدن میترسم درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 موقعی که کشیدن درددلشت ؟بعدکه بی حسیت ازبین رفت چطور ؟ اره دوتا امپول بی حسی دردش بد بود🥺ولی وقتی کشیدم درد چندانی نداشت، خونریزی زیاد داشتم سر دومی. ولی تا یک هفته نمی تونستم غذا بخورم 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
ستاره_دی_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1168 نترس به دکترت بگو بیحسی زیاد بزنه اصلا دردو حس نمیکنه من خودم سه تا کشیدم بعدکه بی حسیت رفت دردنداشتی ؟ درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔
عروس_دریاییی عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 599 من دوتا خراب دارم پارسال رفتم تموم دندانپزشکی های شهرمون رو گشتم اما تا دکتر میگفت دهنتو باز کن جیغ میزدم و میگفتم میترسم دکتراهم پرتم میکردن بیرون واقعااااا فوبیای دندونپزشکی دارم شدیدد تا حالا هم دندون نکشیدم