2777
2789
عنوان

رنگ مو با حنا

7744 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من مامانم میخواد رو موهام حنا بذاره واسه تقویت مو ، من دلم میخواد موهام رنگ بگیره ولی مامانم نمیذاره بخاطر همین توی حنا میخواد آبلیمو بریزه که رنگ نگیره😒😒 الان سوالم اینه اگر من بیام یخورده زردچوبه بریزم‌ داخل ظرف حنا طوری که مامانم نفهمه امکان داره موهام رنگ بگیره؟؟؟

سلام. به حرف مادر گوش بدید ان شاالله به موقع اش رنگ هم میذارید الان زوده خانومی.

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من موهام سیاهه ولی مامانم که قبلا برام‌حنا میذاشت رنگ می‌گرفت

همیشه حنا میزارم ولی فقط موهای سفید رنگ میگیرن 

شاید موهای من اینطورین

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بگیر پودر قهوه بریز موهات خرمایی میشه 

اگه چایی جوشیده پر رنگ بریزی موهات شرابی میشه روی مشکی هم میگیره 

قاطی کن سریع نفهمه بگو توی گوگل زده بود برای تقویت مو خوبه

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود 
خب آبلیمو هم میخواد بریزه داخلش میترسم رنگ نگیره

ابلیمو که پوست سرتو خشک میکنه دیگه توهم بریز اونم بریزه برو از حجم آبلیمو کم کن توش آب بریز تاثیرش بیاد پایین

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود 
ابلیمو که پوست سرتو خشک میکنه دیگه توهم بریز اونم بریزه برو از حجم آبلیمو کم کن توش آب بریز تاثیرش ب ...

باشه مرسی❤❤❤ حالا اگر چای بریزم داخلش موهام چه رنگی میشه؟