2777
2789
عنوان

حس ششمی هست؟

247 بازدید | 41 پست

اولین بارمه از یه حس ششم میخوام کمک بگیرم.

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
بپرس ولی حس ششمی نیسم هر چی حسم بگه رو میگم

به نظرت شوهرم استخدام میشه جایی که میخوایم؟

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با اجازه استارتر میشه بگین من باردارم یا نه

فعلا که هیچکس نیست 

آرع

خدا از دهنت بشنوه ایشالله. 

حس شیشمی نیستم ولی ورق میندازم تک نیت جواب میدم بپرسین

میشه بگی شوهرم اون شرکت که سراغش رو گرفتن استخدام میشه یا نه؟

80 درصد بله

مرسی عزیزم ایشالله ایشالله

البته هنوز تماس نگرفتن برای مصاحبه فقط رئیس شرکت سراغ شوهرم رو گرفته . چند روزه دل تو دلمون نیست که کی تماس میگیرن برا مصاحبه.😭 

شما زمان هم میتونید بگید حدودی؟ که مثلا فکر میکنید به زودی تماس میگبرن یا نه؟ 

مرسی عزیزم ایشالله ایشالله البته هنوز تماس نگرفتن برای مصاحبه فقط رئیس شرکت سراغ شوهرم رو گرفته . چ ...

فعلا دارن گزینه های دیگشون مرور میکنن از 1روز تا یک هفته دیگ احتمالا تماس میگرن

آیدی تلگرامم @fal_varagh4478