2777
2789
عنوان

حسادت...

151 بازدید | 20 پست

درموردش حرف بزنیم ؟؟

همه ما آدما کم یا زیاد این حس درون مون وجود داره

یکی از اطرافیانم خیلی این حس تو وجودش شدیده و می‌دونم اول از همه خودش داغون میشه 

شما حسادت می کنید به کسی ؟؟؟

بعضی وقتا شاید آره ولی به معنایه حسادت نیست شاید میتونی بگی مقایسه 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب حسادت به چیزیه که نداریم و دلمون بخواد داشته باشیم...

و البته زمانی به درجه حسادت میرسیم که نتوانیم اون چیزی که دلمون میخواد رو محیا کنیم...

خب دست هر کس یا تو زندگیه هر کسی ببینیم حسادت میکنیم...

بنظرم هیچ کسی نیست حسود نباشه

بعضی وقتا شاید آره ولی به معنایه حسادت نیست شاید میتونی بگی مقایسه 

درسته 

اما مثلاً این فرد رو که مثال زدم کافیه بفهمه شما قراره تو یه کاری پیشرفت کنی همون لحظه میشه دشمن خونی ت و آشکارا حسادت ش رو ابراز می کنه

خب حسادت به چیزیه که نداریم و دلمون بخواد داشته باشیم... و البته زمانی به درجه حسادت میرسیم که نتوا ...

دقیقا همینطوره

گفتم که تو وجود همه ما انسان ها این حس هست 

به نظر شما چطور میشه به آدمی که حسادت می کنه و این حس داره خودش رو داغون می کنه کمک کرد

درسته  اما مثلاً این فرد رو که مثال زدم کافیه بفهمه شما قراره تو یه کاری پیشرفت کنی همون لحظه ...

اینکه بنظرم دشمنه ازش دوری کن 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
چه عجیب 

عجیب نیست میدونم شدیدا خوشبخته 

شوهر فوق العاده خوب و آقا 

زندگی مرفه و بی درد 

دوتا بچه که ازهرچیزی بی نیاز هستند 

میدونم تو این ۵ماه فقط ۸۰میلیون دندوناشو لمینیت کرده 

۳۰۰میلیون طلا خریده 

در واقع زن یکی از اقوام هست که من فقط شوهره رو می شناسم خانمه رو ندیدم فقط تعریف شنیدم 

......
عجیب نیست میدونم شدیدا خوشبخته  شوهر فوق العاده خوب و آقا  زندگی مرفه و بی درد  دو ...

مطمینم اون هم به اندازه خودش تو زندگیش درد و مشکل داره که دیر یا زود خودت متوجه ش می شی

یعنی اصلا امکان نداره آدمیزاد در آرامش و خوشبختی مطلق باشه 

دقیقا همینطوره گفتم که تو وجود همه ما انسان ها این حس هست  به نظر شما چطور میشه به آدمی که حس ...

نمیشه کمکی کرد🥲

الان من به بعضی اطرافیانم حسودی میکنم... هیچ کسم نمیتونه این حسو از وجود من از بین ببره...

تنها کاری که میشه کرد تلاش برای رسیدن به اون چیزیه که حسادت برانگیزه...

که اگر نشه بهش برسیم این حسادته میمونه تا ابد...

هیچ کاری هم نمیشه کرد...

دقیقا همینطوره گفتم که تو وجود همه ما انسان ها این حس هست  به نظر شما چطور میشه به آدمی که حس ...

از دارییهات بهش نگو  هم خودش حسود نمیشه وهم از نظر شرعی گناه داره چون ک ممکنه طرف مقابل حسرت خیلی چیزا ت دلش بمونه 

اینکه بنظرم دشمنه ازش دوری کن 

آخه نه تنها به من به بقیه دوستان و اقوامش همینطوره 

می‌دونم رابطه سمی باهاش دارم اما شرایط تمام کردنش نیست از یه طرفی هر روز میبینمش 

دوستش دارم دلم می خواد بتونم کمکش کنم 

به هر حال ممنونم ازتون ❤️🌿

مطمینم اون هم به اندازه خودش تو زندگیش درد و مشکل داره که دیر یا زود خودت متوجه ش می شی  یعنی ...

چقدر بد 

امیدوارم خوشبخت باشه 

من بهش حسودی نمی کنم شدیدا غبطه می خورم یعنی میخوام مثل اون خوشبخت باشم نه اینکه اون مشکل داشته باشه 

......