2777
2789
عنوان

نگران آیندمم

298 بازدید | 21 پست

هر کاری میکنم نمیتونم دیپلم بگیرم 

چطور کنکور قبول شدم ولی دیپلم بیصاحابو نمیتونم قبول شم؟؟؟همه مسخرم میکنن حتی داداش۱۰ سالم بایام باهام حرف نمیزنه مامانم باهام سرسنگینه....کلی رفتم مدرسه گریه زاری کردم فقط ۲۵صدم بهم نمره دادم اونم شدم ۹و۷۵...بخدا شما حداقل باور کنین مثه عقده ای ها سوال برداشته بودن وحشتناک سخت بود...موندم واسه سال بعد همه دوستام الان ترم ۲ هستن من باید بمونم تااااا مهر برم دانشگا

خیلی نگرانم خیلی مامانم میگه عرضه درس خوندن نداری بیا باغ کار کن باما توان اون کارم ندارم...باورتون نمیشه دیشب با بابام نزدیک ۱۰۰تا جعبه جا ب جا کردم دستام همه میلرزید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روحیه خودت رو از دست نده اصلا توجه نکن اگه بهت میگن نمیتونی خودت توانایی خودت رو بهتر از بقیه میشناسی یه دختر قوی اصلا نباید جا بزنه و راهش رو ادامه بده به منم خیلیا گفتن نمیتونی ولی خداست که مشخص میکنه کی میتونه کی نمیتونه 

رشته خوبیه؟؟؟ واقعا دوسش دارم ولی حیفففففف ک نمیتونم برم دانشگا 

اره دوسش دارم خیلی کتابهای شیرینی داره ولی منم ی مدت ب سرم زد دوباره کنکور بدم برم فرهنگیان دوباره بیخیال شدم چون این رشته بازار کار ندارع