2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=273179531]یه گوشی تو رنج قیمتی تا 3 تومن چی خوبه حالا نو هم نباشه عیب نداره[/QUOTEشیائومی نوت هشت دست دومش اون حدوده ،گوشیه خوبیه

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
واقعا؟☹ حالا بنظرت یه گوشی ک دست دوم باشه مدلشم پایین باشه مهم نیس چنده الان بخرم پایین ی تومن گو ...

یه تومن از اون قدیمی ها هست مثلاً هواوی جی هشت،یا سامسونگ جی سون،که ارزش خرید ندارن مال هفت سال پیشن

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
واقعا؟☹ حالا بنظرت یه گوشی ک دست دوم باشه مدلشم پایین باشه مهم نیس چنده الان بخرم پایین ی تومن گو ...

جی ۵خوبه تونستی بخر

میگن باکسی که عاشق بوده واردرابطه نشین بوی معشوقه اش که بیادمیزنه زیرهمه چی😭😭😭😭
یه تومن از اون قدیمی ها هست مثلاً هواوی جی هشت،یا سامسونگ جی سون،که ارزش خرید ندارن مال هفت سال پیشن

عیب نداره 

چون کنکور دارم میخوام گوشیمو بفروشم کتاب بخرم

میگم فقط گوشی داشته باشم تا بعد کنکور میخرم

عیب نداره  چون کنکور دارم میخوام گوشیمو بفروشم کتاب بخرم میگم فقط گوشی داشته باشم تا بعد کنکو ...

اره هست ،تو دیوار بزن کلی هستتش