2821
2789
عنوان

رژیم غذایی

448 بازدید | 14 پست

خانوما، من می‌خوام یکمی رژیم بگیرم تا عید چهار کیلو کم کنم. الان ۶۱ کیلوام می‌خوام بشم حداقل ۵۵ تا ۵۷.

توصیه ای دارید برام؟ به جز ورزش که انجام میدم برای رژیم غذاییم می‌خوام اطلاعات داشته باشم

منم لایک کنید

منم میخوام رژیم بگیرم

60 کیلو هستم میخوام حداقل 57 بشم 

ممنون میشم

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باشگاه میری گلم یا تو خونه ورزش میکنی؟ 

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

عید همون شنبه ای هست که قراره بیاد😅

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 

روغن رو کلا حذف کن...هله هوله و شیرینی شکلات و قند و ...حذف

برنج هفته ای سه روز هفت هشت قاشق وعده نهار

صبحانه هفته ای سه روز نون بخور دو کف دست بقیه روژا مثلا میوه سیب یا اب دارچین و شیر و...خرما و ...

شام هم سعی کن نون و برنج نخوری اب پز بخوری...تا هشت بخوری..بعد از شام تا فرداصبحانه جز اب و چایی چیزی نخوری

خوراکی های مضر مثل قند شکر شیرینی نوشابه سس تنقلات نخور

تا میتونی مصرف کربوهیدارتتو کم کن در عوض پروتئین زیاد مصرف کن

سبزیجات بیشتر بخور

برای شامتم اصلا غذاهای سرخ کردنی و سنگین نخور تا میتونی غذاهای سالم مصرف کن

کم بخور یا اصلن اگه میتونی ناهار نخور

والا من لاغرم شدید بعد میرم تو تاپیکای لاغری میبینم که ناهار و شام و صبحانه و میان وعده همه رو میخورن! 

من که میخام چاق شم اصلن هیچ گشنم نمیشه که وعده اصلی رو بخورم چه برسه به میان وعده

ای خدا

سلام، منم از یه دکتر تغذیه خوب تو کلینیک هرا رژیم گرفتم، 

خدا رو شکر خیلی ام راضی ام، بنظرم آنلاین هم رژیم میده ،

قیمتشم خیلی مناسبه،. خودم که تو 5 ماه تونستم بیش از 20 کیلو کم کنم و دیگه هم برنگشته

ان شاا... که توهم رژیمت رو زود زود شروع کنی و به نتیجه ای که میخوای برسی

اینم شماره تماس  66933906

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز