2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توی خیاطی باید تمام وجودتو بزاری مثلا وقتی داری الگو میکشی دیگه نباید ب چیز دیگه ای فکر کنی خیاطی عشقه عشق....باورت میشه اولین لباسی ک دوختم ی مانتو بود برش زده بودم سر شب بود گفتم بزا یکمش بدوزم بقیش فردا ی لحظه ب خودم اومدم دیدم اذان صبح میگن😯هی میدوختم هی میشکافتم اصلن تو ی عالم دیگه ای بودم🤣🤣

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

اگه تلگرام داری ی لینک بزارم از مبتدی آموزش میده ساده و روون

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
توی خیاطی باید تمام وجودتو بزاری مثلا وقتی داری الگو میکشی دیگه نباید ب چیز دیگه ای فکر کنی خیاطی عش ...

اخه چجوری بخدا ببین من الگوروبلدم بکشما اما اندازه هام درست درنمیاد نمیدونم چیکارکنم 

اخه چجوری بخدا ببین من الگوروبلدم بکشما اما اندازه هام درست درنمیاد نمیدونم چیکارکنم 

مثلن دور سینه رو چجوری حساب میکنین شما

عزیزم میشه لینکشو بزاری

https://t.me/srmitatooba

من یه بار رفتم خیاطی نمیدونم مولر بود یا مترسک اصلا نفهمیدم.

بعدش رفتم گرلاوین اصلاح شده عالیه. تازه امتحان فنی هم دادم واسه گرفتن دیپلم

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

باید برید کاراموزی. من و خواهرم دوتامونم خیاطی رفتیم دوره دیدیم.اون اندازه گیریایی که تو آموزش یاد میدن یک قانون و استاندارده. روی همه ی اندامها جواب نمیده. وقتی میرید کارآموزی استادکار بهتون روی انواع اندام لباس میده بدوزید و یاد میگیرید فرمول دوخت برای اندامهای مختلف چطوره.ماهم همین مشکل شمارو داشتیم .اما خواهرم رفت کارآموزی الان تمام مشکلاتش حل شده .