2777
2789
عنوان

شوهرم

587 بازدید | 14 پست

خیلی طرف خونوادشه یعنی طوری ک اگه اونا مقصر باشن و منو ناراحت کنن بازم حق رو به اونا میده همیشه..همش میگه هرجا بریم باید با اونا بریم بیرون ..بخدا دوسش دارم ولی این کاراش و حرفاش خیلی دلمو میشکونه توروخدا شما بگید چجوری من رامش کنم...میگه تو از پدر مادر من بدت میاد من بهش گفتم پدر مادر تو احترام نمیزارن تو جمع بهم هر حرفی تو دهنشون در بیاد بهم میزنن چ توقعی از من داری با این رفتاراشون .😔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا شوهرمنم همینجوریه خب اینا بچه مامانین درست نمیشن درعوض هرجا میرن خانوادگی من تناایی  میکشم ولی باهاشون نمیرم توجمع های خانوادگیم نمیرم😂🤌یکم سعی کن با عشوه ولوندی بگو  مثلا بگو ارزو ی سفر دونفره روی دلم مونده ای خدا

دخترخوبیم تولو خدا تعلیقم نکنید🥲

یک مدت خیلی خوب باش باهاشون خودت پیشنهاد بده که با اونا بریم بیرون . اگر هم بهت بی احترامی کردن فقط خودتو ناراحت جلوه بده جلو شوهرت ولی ازشون اصلا بد نگو جلوش بعد کم کم شوهرت میبینه تو خوبی اونا بدن باهات اوکی میشه 

یه پیج بهت میدم خوراکته

ravanshenase.rabete

با پیج اصلیت فالو نکن با پیج فیک فالو کن ک برا خانواده شوهرت نره چون فالور مشترک میشه و...یا فقط اسمشو تو سرچ اینستات بذار استوریاشو پستاشو ببین نت برداری کن عالیه

بدون شوهرت خونشون نرو.جلو دید شوهرت باش که متلکاشونو بشنوه.بعد نگه نشنیدم.بعدم خودش ب مرور می‌فهمه.منم شوهرم باور نمی‌کرد.الان بعد از شش هفت سال فهمیده.چون بهش ثابت میکردم هربار .تو این چند سال شرایط تغییر می‌کرد و من توهموندشرایط نشونش میدادم .چون اینقدر سیاست داشتن که جلو شوهرم چیزی چ

باید سیاست داشته باشی نباید مستقیم بد خانواده اش رو بگی باید فقط جلو چشم شوهرت به خانواده اش لطف کنی حتی اگه متنفری بازم مثلا اش بپز بگو عزیزم اش پختم بریم با مامان اینا بخوریم بعد توی جمع بهت حرف میزنن چیزی نگو بغض کن شوهرت گفت چته بگو هیچی عزیزم 

خلاصه یه مدت لین راه رو برو بعد که باورت کرد مثلا یه شب که حال جفتتون خوبه بغض کن گریه کن گفت چیه بگو هیچی عزیزم من خیلی تو ورو دوست دارم برای همین خانوادتم دوس دارم توقع ندارم ابجی فلانی(نگو خواهرت) تو جمع بهم اینجوری کنه اگه گفت نه بابا منظوری نداشته جبهه نگیر دلخور بگو باشه چون تو میگی 

بعد مدتی که چند بار اینطوری کنی کم کم قانع میشه که تو خوبی اونا اذیت میکنن و طرفتو میگیره

برا من جواب داد ایشالا متوجه منظورم شده باشی با مردا باید با سیاست رفتار کرد

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

ببین هیچ مرد سی تمومی وجود نداره یا خسیسن یا بددلن یافقیرن یا زشتن یا بچه ننه هستن یا بیکارن یا هیزن یا بداخلاقن یا لوسن یا لوده هستن یا..... پس به اینا که میگن درست نمیشه و طلاق بگیر و شوتش کن و اینا گوش نده برای ساختن زندگیت تلاش کن فکر نکن باقی مردا خوبن شوهرت بده درسته بد بودن و خوب بود درصد داره ولی زود کنار نکش و نظر قبلی که دادم اجرا کن ایشالا جواب بده

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند