2821
2789

ترمیم کننده بزن برای مدیلن خوبه

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

فک‌کنم زینکه دقیق نمیدونم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ترمیم کننده بعد روش زینک بزن. تو آفتاب اصلا نرو تا دو سه روز و تو خونه هم ضدآفتاب بزن. آب هم اگه میتونی به محلی که لیزر شده نزن فعلا

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
ترمیم کننده خوب میدونین معرفی کنین 

من پرودرما و ساین اسکین مصرف کردم راضی بودم از داروخانه هم میتونی مشورت بگیری یا تو دی جی کالا سرچ کن ترمیم کننده و نظرات رو بخون و یکی که فیدبک مثبت زیاد داره رو بخر

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
من پرودرما و ساین اسکین مصرف کردم راضی بودم از داروخانه هم میتونی مشورت بگیری یا تو دی جی کالا سرچ ک ...

عزیزم من لیزر کیوسوییچ انجام دادم  2 هفته پیش اما دوباره برمیگردن بعد از لیزر بمدت 1هفته کامل تا جاشون بره تو صورتم پماد زینک اکساید رو بصورت لایه تو نگه داشتم بصورت شبانه روز و اصلا هم بیرون و یا زیر آفتاب اصلا نرفتم الانم بیرون رفتنی فقط ضدافتابی که دکتر تجویز کرده که اسکن اسکین هست استفاده میکنم و هر دو ساعت تمدید میکنم اما می بینم دوباره برمیگردن و این خیلی ناراحتم میکنه. باتوجه به اینکه شما انجام دادین راهکاری دارین؟

عزیزم من لیزر کیوسوییچ انجام دادم  2 هفته پیش اما دوباره برمیگردن بعد از لیزر بمدت 1هفته کامل ت ...

نه متاسفانه عزیزم منم چندان از نتیجه راضی نیستم. کلا انگار لیزر روی لک یا اسکارهای قدیمی شده خیلی موفق نیست. برای من یکم بهتر شده فقط ولی هنوز هست با اینکه خیلی مراقبت میکردم و میکنم

عزیزم من لیزر کیوسوییچ انجام دادم  2 هفته پیش اما دوباره برمیگردن بعد از لیزر بمدت 1هفته کامل ت ...

متاسفانه منم بعد لیزر خوندم که نه تنها زیاد موثر نیس رو لک بلکه ممکنه بدترم کنه، من با اینکه خیلی مراقبت کردم بعد لیزر ولی لکام بیشتر شد خیلی پشیمونم 

سلام عزیزم.چه عجیب که دکترت چیزی نگفته.منم امروزجلسه دومم بود.تادوسه روز به هیچ وجه جلو افتاب نرو.پمادسوختگی بزن.بعدسه روزپمادترمیم کننده پوست بزن.دکتربایدخودش پمادومینوشت.ولی بدون تجویزهم میشه خرید.من جلسه اول صورتم روشن تر ویه دست ترشد.برای همین میخوام ادامه بدم.

من خودم جلسه دومم تجربه کردم.سه روزاول فقط پمادسوختگی .بعدش ترمیم کننده بزن.بیرون هم ضدآفتاب بزن وافتاب نذارمستقیم بخوره.قبل دکترحموم کن که چندروز اول اذیت نشی.من هرروز صابون میزدم اصلاربطی به آب نداشت.

سلام عزیزم.چه عجیب که دکترت چیزی نگفته.منم امروزجلسه دومم بود.تادوسه روز به هیچ وجه جلو افتاب نرو.پم ...

من همه اینا رو انجام دادم و اصلا جلو آفتاب هم نرفتم ولی اصلا نتیجه ندیدم حتی حس میکنم پوستم از اون موقع حساس تر هم شد، اوایل اره لکا میره ولی دیگه پوست به نظرم یجور حساس میشه