2777
2789
عنوان

همدردی

62 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها 

شوهرم تو اداره ای ک کار می‌کنه ، رییسشون خیلی آدم دم دمی مزاحی هست ، مثلا میگه همه ساعت ۳ فلان جلسه باید باشید و اگر نباشید ال و بل بعد خودش نمیاد 

کلا آدمیه ک خیلی خودش رو قبول داره و بالا میگیره و ....

شوهرمم خیلی وقتا از دسش ناراحت میشه اما کلا شوهرم آدم خود دار و مصلحت جویی هست و اهل دعوا و مچ گیری نیست 

ولی بعضی وقتا ک‌میاد پیشم درد دل می‌کنه و از اخلاق رییسش میگه نمی‌دونم باید چی بگم‌ بهش ، چطوری آرومش کنم 

چطوری هم دردی کنم باهاش ،، اصلا انگار بلد نیستم از این کارا ..

ترو‌خدا کسی اگر تجربه ای داره و چیزی بلدع بگه ..

دلم می سوزه

بنده خدا میاد پیشم خودش خالی کنه و ی درد دلی کنه من کلا نمی‌دونم چطوری باید آرومش کنم و چی بگم

فقط شنونده خوبی باش.. در نهایت هم بگو خدایی حق داری ناراحت بشی .. من میفهممت و از این حرفا

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

دلداری دادن صرفا گفتن جمله ها و کلمه هایی نیست که طرف مقابل رو اروم کنه. همین که شما وقتی میبینی ایشون ناراحته یا عصبانیه سعی کن بیشتر از قبل بهش محبت کنی، بهش یاداوری کنی که اگه همه دنیام مقابلشن تو کنارشی،این خودش بهترین دلگرمی و موثر ترین راه آرامش دادنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷