2777
2789
عنوان

بی حوصلگی

100 بازدید | 3 پست

سلام خانما اصلاااا حوصله هیچ کاریو ندارم دوس دارم بخابم فقط یعنی خونم شده بمب آشپزی و غذا متنفر شدم هیچ غذایی براممزه نمیده تازه پنج هفتمه و ی هفته س ک اینطور شدم نسبت ب همه چی بی تفاوت شدم اصلا رابطع جنسی دوسندارم حالت تهوع میگیرم میبینم یکی غذا میخوره فک نمیکزدم اینطوور شم  نمیدونم بر بارداری یا سرماخوردگی از اول بارداری ک خبرنداشتم تازه ی هفته خبر دارم سرماخوردم 😭😭همسرم میگ تنبلی نکن بلندشو غذا دزست کن بابا نمیدونه ک این علاعم دست خودم تیس بخدا ک دست خودم نیست کیا اینطور بودن . بچه شون دختر بود یا پسر؟

من هردوبارداری با جنسیت متفاوت ناراحت بودم. سربارداری دخترم از ۶ هفته شروع شد تا ۱۲ هفته ویار داشتم. 

این بارداری از ۶ هفته شروع و تا الان که ۲۳ هفته هستم هنوزهم بالا میارم.

سه ماهه اول بارداری ناخودآگاه خسته و کسلی. اگه تونستی شبا غذا درست کن. بعد سه ماهه بهتر میشی نگران نباش.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

منم بی حال و خواب الودم ولی غذا میخورم البته اکثرا خودم نمیپزم هفته ۱۲هستم و بارداری دوممه سر دخترم خیلی بالا میاوردم و از غذا متنفر بودم

فقط غیرممکن،غیرممکن است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان