2777
2789
عنوان

من حاملم و شوهرم خواب دیده...

2513 بازدید | 29 پست

خوابش این بوده ک دختر دارشدیم و بچمونم بدنیا اومده

بنظرتون تعبیرش چی میتونه باشه؟

مادرمم خواب دیده گوشواره پیدا کرده از توی زمین های پنبه ،نمیدونسته مال کیه و برداشته...

راستش خواب های مادرم همیشه ی معانی خاصی دارن ،اینبارم میگ اون گوشواره رو برای تو برداشته بودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم همش خواب دختر میدیدم و بچمم دختره

وای من خواب یک دختر بچه سفید مثله بلور بقدر ظریف وزیبا بود که نگو بااون قد کوچولوی توخواب رفت از بین لحافهای مادرم یک تشک نوزادی صورتی رنگی روبزوررر کشید بیرون ولی در واقع مااصلا تشک نوزادی نداریم خونه مادرم یعنی بچم به اون خوشگلی میشه؟

انشاالله بچتون دختره ..البته سالم بودنش مهمه ...ماهه چندم بارداریته وعلاعمتو بگو شاید بتونم کمکت کنم ...

اخرین هفته از ماه سومه یعنی ۱۲ هفتمه 

راستش حالت تهوو از ۶_۷هفته شروع شد تا الان  

از اولش ی روز چیزای ترش میخوردم و یه روزم شیرین😅

الان تند هم دوست دارم ..

فقط صبح ها حالم بد میشه و اگ بیسکوئیت بخورم درس میشه ..اگ هرچیز دیگ بجز بیسکوئیت بخورم (ببشیدا)بالا میارم 

خیار و با نمک بشدتتتتتتت دوس دارم😂

همه میوه ها الا سیب و دوس دارم

قبلا از گوشت مرغ خیلی بدم میومد ولی از هفته ۱۰ کم کم میخورم و بعدش ی حالت تهوو کوچیک دارم

راستی بیشترم سمت چپ شکمم پایینش درد میکنه و باد کرده..فک کنم بچم اونجاست😂

شکمم خیلیی خیلیی زود جلو اومد

وای من خواب یک دختر بچه سفید مثله بلور بقدر ظریف وزیبا بود که نگو بااون قد کوچولوی توخواب رفت از بین ...

اتفاقا منم خواب دیدم بچم خیلی خوشگله، خیلی تو دل برو بود

حالا نمیدونم واقعا به همون خوشگلی باشه یا نه، فقط دعا میکنم سالم باشه که از همه چیز مهمتره  

اخرین هفته از ماه سومه یعنی ۱۲ هفتمه  راستش حالت تهوو از ۶_۷هفته شروع شد تا الان   از ...

احتمالا دختره

منم همه علائمم مثل تو بود با این تفاوت که من روز خوب بودم و فقط شبا حالت تهوع داشتم

سونو ان تی نرفتی هنوز؟؟ 

احتمالا دختره منم همه علائمم مثل تو بود با این تفاوت که من روز خوب بودم و فقط شبا حالت تهوع داشتم ...

نه نمیدونم وقتش کیه..

همین بیست و هشتم بهمن دکتر گفت برم پیشش..گفتم شاید میخواد بفرستتم .

بیشت و هشتم من ۱۳ هفته و ۴ روزم میشه...بنظرت جنسیتش تشخیص داده میشه؟