2777
2789
عنوان

خواب عروسی

218 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من دیشب ی خوابی دیدم که بعدش ارامشو ازم گرفته خواب دیدم تو خونه مامانم انگار عروسیه و خاله مامانم ک فوت شدن ب دخترش و ی نفر دیه شاباش داد ولی ب من نداد اهنگ ایناشو یادم نمیاد ولی رقص بود بعدش رسیدم ب بابام بابام ی قوری قشنگ گرفته بود گفتم چند گرفتی گفت هشت هزار تومن (تو خواب این قیمتو گفت بهم)قوریشم از این چینی ها بود گفتم عه چ قشنگه یدونه هم بگیر برا من با خودم ببرم شمال حالا ما اصلا ابیاری مزارع اینا نداریم مامانم گفت بابات بره ابیاری بیاد بعدش میتقیم تو رو ببره شمال استراحت نکنه گفتم چ کاریه استراحت میکنه فردا میریم گفت بابات بره ابیاری بیاد مریض میشه تا چند روز بعدش بیدار شدم ب نظرتون خواب من چ تعبیری داره نکنه اتفاقی برا بابام بیفته😭😭😭

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

میتقیم =مستقیم

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیره اونجا ک خالت فوت شده بهتون پول داده خوبه 

ب من نداد ب دخترش داد

ان شاءالله خیره صدقه بده عزیزم 

از پنج صبح بیدارم کلافم مامانمم الان خوابه نمیتونم زنگ بزنم بگم اونم صدقه بندازه بیچاره سکته میکنه اینا رو بگم

زنگ بزن دفتر امام جمعه شهرتون خوابتو تعبیر میکنن از این حال بد میای بیرون ان شاالله ک خیره

ندارم شمارشونو😭😭

من تو خواب ناراحت شدم ک چرا ب من شاباش نداد 

از پنج صبح بیدارم کلافم مامانمم الان خوابه نمیتونم زنگ بزنم بگم اونم صدقه بندازه بیچاره سکته میکنه ا ...

عریزم چرا اینقدر اضطراب داری ی خواب دیگه، شیر آب رو باز کن خوابت رو برای آب بگو و صدقه هم بزار کنار و دیگه فراموش کن برای کسی هم تعریف نکن تمام 

خدای مهربونم شکرت ❤ ازت میخوام هرکسی هر حاجتی داره برآورده بشه❤ آمین ❤
عریزم چرا اینقدر اضطراب داری ی خواب دیگه، شیر آب رو باز کن خوابت رو برای آب بگو و صدقه هم بزار کنار ...

مرسی عزیزم اخه ی سری هم همچین خوابی دیدم چهار نفرو باهم از دست دادم برا همون استرس افتاده ب جونم😭😭😭