2777
2789
عنوان

شوهر دروغگو

487 بازدید | 18 پست

نميدونم چرا انقدر دروغ ميگه 

خواهرم گواهي نامه قبول شد الكي ميره به مامانم ميگه من سفارششو به همكارم كردم 

نظاميه شوهرم 

يا خونه خواهرش اينا بوديم من يه مانتو براي خودم دوخته بودم ك دو هفته اي طول كشيد الكي به خواهرش ميشه يك روزه دوخته 

يا مامانم براي مادر شوهرم چاي خشك فرستاد رفته به مامانش گفته خودم خريدم

🫤🫤🫤

شبيه بچه هاي كودكستاني دروغ ميگه به همه 

عقده داره طفلی

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

میخواد همه جا خودشو تو چشم کنه   کمبود محبت هم داره

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار ب حال خودش باشه بچه نیست ک بخوای کاریش کنی 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

همون لحظه ای که داره دروغ میگه ، توام با خنده بگو نه بابااااا داره شوخی میکنه

مثلا زمانیکه گفت مانتو رو یه روزه دوختی ، میخندیدی و میگفتی نه بابا داره شوخی میکنه ، دو هفته ای دوختم

یا زمانیکه گفت چایی رو خودش خریده ، میگفتی نه داره شوخی میکنه اینارو مامانم برای شما فرستاده

اینقدر اینکارو بکن تا ترک‌کنه این عادتو ....

فقط جدی نباش ، با خنده بگو که دعوا نشه

بازم خودت فکر کن ، اخلاقش دست شماست ، اگه میبینی بدش میاد یا عصبی میشه ، بیخیالش شو 

❌ جان عزیزت لایک نکن ❌
چي بهش بگم ترك كنه اين اخلاقشو

بگو عقده ای نباش عزیزم   نیازی نیس برا بالا بردن خودت ب دروغ متوسل بشی   از این ب بعد دروغاتو درمیارم همونجا جلوی جمع ب ولای علی      برین مشاوره بهتره