2777
2789
عنوان

خانوما راه و چاره میخام

158 بازدید | 5 پست

شوهرم اذیتم میکنه همش طرف خانوادشو داره بعد از ۶ ماه رفتیم شهر خودمون باز هم مثل همیشه برگشتنی  من با گریه اومدم بخاطر خانواده لجنش با من میجنگه ،،،باردارم دیروز تو راه بودیم هیچی برام نگرفت بخورم الانم رفت سر کار..خودم امروز برم خرید ؟؟ چیزی تو خونه نی دلم واس بچم میسوزه😔 حتی دلم میسوزه با مامانم درد و دل کنم و ناراحتش کن ...پ چکار کنم چجور خودمو خالی کنم از دست این شوهر بی عرضه و خانواده ظالمش،، شوهرم گفت باشه اگه بهت بی احترامی میکنن خونمون نیا دیگ منم خونتون نمیام...نزاشت برم با خانواده سگش خداحافظی بگیرم ابرومو برد فردا فکر میکنن من روانی و بی ادبم....اخه من مثل اونا بی شخصیت نیستم...چکار کنم😞

چه بی احترامی ای بهت میکنن؟

الان بارداری و حساس شدی احتمالا،حرفاتو بنویس تا تخلیه بشی و ذهنت اروم بشه

باخانواده همسر درافتادن و عیبشونو به همسر گفتن اشتباه محضه..من هرچی سخنرانی خانواده گوش دادم رو این مساله تاکید کردن

فایل اسیب شناسی خانواده دکتر حورایی رو گوش بده

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا هر وقت بد اخلاقند معلومه از جایی میسوزند. من هم مثل تو اوایل ازدواج خیلی حساس بودم و هر روز کارم گریه بود شوهرم بد دهن بود و عصبی و حتی یکبار هم مثل وحشی ها بهم حمله کرد و کتکم زد چاره نداشتم موقعیت برگشت نبود با یک بچه. موندم اما یاد گرفتم چجوری باهاش برخورد کنم. دیگه حاضر جوابی نمیکنم اما بهم هم خوش نمیگذره. اما چاره ای نیست

مردا هر وقت بد اخلاقند معلومه از جایی میسوزند. من هم مثل تو اوایل ازدواج خیلی حساس بودم و هر روز کار ...

شوهر من بهم میگه تو زبون دراز و حاضر جوابی . واقعا نمید نم ینی چی. نمیتونمم جواب ندم.هروزمون دعواس