2777
2789
خوبه موفق باشی نمون تو این زندگی

مشکلم اینه وقتی میرم خونه بابام میگم می‌خوام ب خاطر خیانت طلاق بگیرم نمیزارن زود آقدام کنم همش میگن صبر کن صبر کن ی مدت ک میگذره هی تو گوشم میخونن ببخش آنقدر میگن تا دیوونه میشم برمی‌گردم . ولی این بار کوتاه نمیام 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همش دنبال مدرکی؟ وسایلتو جمع کن تو مسیر بهش زنگ بزن بگو خودم و خودت خوب می دونیم ماجرا چیه و چط ...

دنبال مدرکم برای خانواده ام .ک پیدا کردم .

امشب گوشی شوهرمو گشتم فهمیدم با همون قبلیع هنوز داره بهم خیانت می‌کنه .منتظرم صبح شه قهر کنم برم خیل ...

چرا منتظری صبح شه همین الان بزن در گوشش

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
چرا منتظری صبح شه همین الان بزن در گوشش

می‌خوام صبح با گوشی شوهرم ب دختره پیام بدم صبح بخیر بگم ببینم چی میگه می‌خوام بازم مدرک جمع کنم 

می‌خوام صبح با گوشی شوهرم ب دختره پیام بدم صبح بخیر بگم ببینم چی میگه می‌خوام بازم مدرک جمع کنم  ...

ول کن مدرکو به اندازه کافی مدرک داری بذا برو اگه دوست داشته باشه میاد دنبالت و دست ازین کاراش برمیداره

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
می‌خوام صبح با گوشی شوهرم ب دختره پیام بدم صبح بخیر بگم ببینم چی میگه می‌خوام بازم مدرک جمع کنم  ...

اگه برگشتی حق طلاقو بگیر

ولی خواهشا قبل اینکه مشکلت حل شه بچه دار نشو

ول کن مدرکو به اندازه کافی مدرک داری بذا برو اگه دوست داشته باشه میاد دنبالت و دست ازین کاراش برمیدا ...

نمیخوام دیگ بیاد ب اندازه کافی اومده 

نمیخوام دیگ بیاد ب اندازه کافی اومده 

خیلی درکت میکنم. بعد بخشیدنم دیگه اون آدم سابق نمیشی😔

خیلی درکت میکنم. بعد بخشیدنم دیگه اون آدم سابق نمیشی😔

اره دقیقا . دائم شک و استرس و...

سلام عزیزم

نظرم اینکه بدون مهریه جدا نشی ...تمام مهریه ات رو کامل بگیر اگه املاک داره بگیر اون وقت ولش کن ...

این جور مردها باید مهره داغ بشن...

اگه خانواده ات اصرار به برگشت دارن  و یا همسرت  بگو اول خونه بنام کنه یا یه چیز با ارزش بعد برگرد...

دوست من طلاق گرفت خانواده اش هم پشتش رو خالی کردند و الان با دوتا بچه جاهای مختلفی کار کرده از طمع صاحب کار نگم و پیشنهادهای زیادی که داره ...میگه فقط یک مطلقه میفهمه من چی میگم ...

تا می توونی جدا نشو اول استقلال مالی پیدا کن حتی به خانواده خودت هم دل نبند فقط رو پای خودت وایستا

❤❤❤
سلام عزیزم نظرم اینکه بدون مهریه جدا نشی ...تمام مهریه ات رو کامل بگیر اگه املاک داره بگیر اون وقت ...

مرسی گلم از  نظرت شوهرم هیچی ندارع ک ب نامم بزنه مستاجریم ماشین هم نداریم یک 

دوم اینکه من بچه نیاوردم خداروشکر 

و سوم اینکه خانواده ام خیلی هوامو دارن بابام خیلی روشن فکره اگ جدا بشم میتونم راحت خونه پدرم مستقل بشم 

بازم ممنون ازت