2789
عنوان

کمک متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست

😭😭

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

روانیه دیکه هر وقت بابام ی خورده با حالتی با مامانم میحرفه این خر نعره میکشه مادرم خودش میفهمه منظور ...

وا!ینی هواخواه مامانت میشه؟خب ی کلمه یکیتون ک زبون دار ترید بهش بگید تو این مسائل زن و شوهر دخالت نکن

اره عوضی بگو چکار کنم الان بالا سرشم میخام خفش کنم مظلوم بابام بمیرم براش من

خودتو کنترل کن 😀 سرفرصت مناسب تنبیهش کن و بگو حقنداری به بابام بی احترامی کنی خونوادتم کلا تحویلش نگیرن بهتره

ما آبادانیا   
منم بابامممم خیلی مظلومه به همون خدایی ک میپرستیم قسم همه میکن ساده و مظلوم 

عزیزم خدا پدرت رو حفظ کنه سایش مستدام

بخدا مظلوم بودن خیلی بده ادم باید از حق خودش دفاع کنه

من الان بخاطر مظلوم و ساکت بودنم خیلی دارم زجر میکشم حقم هی ضایع میشه متاسفانه اینجوری هم تربیتم کردن 

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

عزیزم خدا پدرت رو حفظ کنه سایش مستدام بخدا مظلوم بودن خیلی بده ادم باید از حق خودش دفاع کنه من الا ...

خانواده مام همینیم ب پدرم رفتیم من و یه خواهرم بعد میریزیم تو خودمون خیلی بده 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  
خانواده مام همینیم ب پدرم رفتیم من و یه خواهرم بعد میریزیم تو خودمون خیلی بده 

والا اینجوری برا سلامتیمونم ضرر داره

کاش میتونستیم خودمونو تغییر بدیم

ولی از یه طرفم هی میگیم طرف ناراحت نشه و این حرفا

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم