2777
2789
عنوان

کجا مصرف بیهوده آب رو گزارش کنیم؟

443 بازدید | 25 پست
خوب وقتی مسوولین فقط شعار میدن چیکار کنیم؟ ما همسایهه داریم که پیرزن هر وقت حوصلش سر میره آب بازی میکنه چند بار تذکر حتی دعوا کردم باهاش کنتور آب پارکینگه و مشاعه بین چهار طبقه حتی من قبض آب رو پرداخت نمیکنم که قطع بشه خوشون پرداخت میکنن. چیزی همنمیشه زیر بیست تومن چند بار زنگ زدم سازمان آب هیچچچچ کسی به روی خودش نیاورد یه تذکر به این پیرزن که خودشم زده به کری میگه نمیشنوم بده باور کنین تمام بدنم میلزره هر روز صدای آب ریختن اینو میشنوم تو حیاط هر رزو میگه حیاط کثیفه!!!!! حیاطی که سرامیکه یه دونه گیه هم نداریم البته ایشون وسوا هم دارن یکی یه راه حل بده نمیشه هم آبو قطع کنم بقیه واحدها هم همکاری نمیکنن تنها راهش اینه که از اداره مربوطه بیان تذکر بدن این بترسه
به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
هر ان امکان میره برم بکشکش الان صحبت که باهاش میکنم خودشو میزنه به نشنیدن و حرفففففففففففففففففففف میزنه تا بزاری بری از دستش گریم گرفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینهمه شعار میدن یه پلیس آب تشکیل نمیدن از پارسال تا حالا فقط خبرش هست خوب مگه همه سواد دارن؟ همه شعور دارن؟ همه اینترنت و شبکه اجتماعی دارن؟ واسه اینا فقط زورررررررر
آخه مسئول مملکت که دیگه نمی تونه بیاد یقه پیرزنا و شوهرا و زنای وسواسی رو بچسبه که! باید فرهنگ صرفه جویی نهادینه بشه و مردم به عمق فاجعه کم آبی پی ببرن.
   💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝