2821
2789
عنوان

سزارین

106 بازدید | 15 پست

خانم ها سزارین معمولا هفته چندم انجام میدن ؟حالم اصلا خوب نیست شب ها نمیتونم بخوابم یا خارش دارم یا کف پاهام داغه دکترم میخواد ۳۹هفته برداره من میگم دیره اون میگه زوده آخه من خیلی اذیتم به نظرتون ۳۸هفته زوده بچه کامل نیست ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم نظر دکتر مهمه نه نظر ما آدمهای غیر متخصص 

شما که این همه زحمت کشیدی، کمی دیگه هم تحمل کن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

به سلامتی تا اخر راه اومدی حالا یه هفته هم صبر کن بابا به خاطر نی نی😍😍😍

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
 به سلامتی تا اخر راه اومدی حالا یه هفته هم صبر کن بابا به خاطر نی نی😍😍😍

ممنون عزیزم ولی دیگه توان ندارم الان ۲۹برام تاریخ زده میشه ۱۱روز دیگه اصلا نمیدونم چرا تحمل ندارم 

عزیزم اصرار نکن زود زایمان کنی وبه حرف دکترت گوش کن ...اشتباه منو نکن تو ۳۷ هفته زایمان کردم دخترم خییییلی سیستم ایمنیش ضعیفه زرتی مریض میشه وریش هم بخاطر تولد زود خیلی حساسه اکثرا سرفه میکنه با کوچیکترین چیز

ممنون عزیزم ولی دیگه توان ندارم الان ۲۹برام تاریخ زده میشه ۱۱روز دیگه اصلا نمیدونم چرا تحمل ندارم&nb ...

بابای کجای کاری از این روزا بهترین استفاده رو بکن که بهترین روزای قبل بچه اس شب نمیتونی روز بخواب بعد دنیا اومدن بچه تا ۶ ماه رسما سرویس میشی اون وقت ارزوت میشه همین روزای سخت 😂😂

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
عزیزم اصرار نکن زود زایمان کنی وبه حرف دکترت گوش کن ...اشتباه منو نکن تو ۳۷ هفته زایمان کردم دخترم خ ...

بچه اول من بااینکه ۴۰هفته بود بازم زود به زود مریض میشه یکسره مریضه

بابای کجای کاری از این روزا بهترین استفاده رو بکن که بهترین روزای قبل بچه اس شب نمیتونی روز بخواب بع ...

راست میگی ولی باوجود دختر کوچیکم کلا استراحتی ندارم دلم براتون میسوزه همش بدخلق وعصبی هستم باهاش بازی نمیکنم میترسم ازنظر روحی آسیب ببینه 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز