2777
2789

من یکی دو سال پیش دستام داشتن

نابود شدم اینقد ک منو اذیت کردن

به حدی میخاروندم ک کله دستام زخمی میشدن

خلاصه مکان زندگیمو عوض کردم اومدم یه شهر دیگه چون اونجا ک بودم ابش کثیف بود

و دوتا پماد دست سازم گرفتم از داروخانه  خداروشکر از اون موقع تاالان خوبم و برنگشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم چهارماهشه داره دیگه خسته شدم انقدر پمادامختلف بهش زدم اولافقط صورتش بود الان بدنش حتی سرشم ا ...

ممکنه ب شامپو و شوینده لباسش حساسیت داشته باشه 

چیزای ساده براش بگیر 

اگه شیر خودتونم میدید چیزای حساسیت زا مثل گوجه و بادمجون و ادویه زیاد نخورید 

🌈🌨️🐆🕊️🖤
ممکنه ب شامپو و شوینده لباسش حساسیت داشته باشه  چیزای ساده براش بگیر  اگه شیر خودتونم می ...

دیگه ازصابون گلنارساده تر لباساشو بجز اون باهیچی نمیشورم اگه اینجوری پیش بره واقعا شیرخشکیش میکنم تواین چهار پنج ماهه پدرم دراومد هرکیم میاد یه نظر میده چراصورت بچه رواینطوری کردین😕انگار ما بابچه خودمون خصومت شخصی داریم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
دیگه ازصابون گلنارساده تر لباساشو بجز اون باهیچی نمیشورم اگه اینجوری پیش بره واقعا شیرخشکیش میکنم تو ...

صابون گلنار قویه یچیز مخصوص کودک استفاده کن بدون اسانس باشه 

شامپو هم همینطور . بوس اینام نکنین صورتشو دختر من ریش شوهرم میخورد صورتش قرمز و دون دون میشد . بعد حموم هم بدنشو چرب کن با وازلین کودک ساده . ممکنه ب گرمیجات هم حساسیت داشته باشه تست کن ببین دختر من ب تخم مرغ حساسیت داشت 

عزیزم حرف بقیه مهم نباشه برات ولی دلیلشو پیدا کن تا کمتر اذیت بشه بچه

🌈🌨️🐆🕊️🖤
صابون گلنار قویه یچیز مخصوص کودک استفاده کن بدون اسانس باشه  شامپو هم همینطور . بوس اینام نکنی ...

برای کودکم خریدم فرقی نکرد بوسم اصلا نمیذارم ولی خب هنوزدارم خوراکیاروتست میکنم ببینم به چی حساسه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
حنااابدترخشک میکنه که ببین یااسترست زیاده یا موادغذایی که استفاده میکنی باعث اگزمات میشن مثلا ادوبه& ...

من پاهام شدییییییید خشک بودن و ترک میخوردن و خون میومد. مامانم گفت حنا رو با طحال گاو یا گوسفند ترکیب کن و بذار رو پاهات و جوراب بپوش و صب بشور .

هنوزم باورم نمیشه با این کار پاهام کاااااااملا خوب شدن.یکسال تمام درگیر بودم دیگه باورم نمیشد پاهام مثل سابق سالم بشن.

من پاهام شدییییییید خشک بودن و ترک میخوردن و خون میومد. مامانم گفت حنا رو با طحال گاو یا گوسفند ترکی ...

سلام عزیزم ببخشید طحال کجای گوسفند میشه؟ گرم باشه یا از قصابی هم بگیریم مشکلی نداره؟ چطوری با حنا ترکیبش کردین؟ اگزمای دستام دیگه دیوونم کرده‌ و خسته شدم.