2777
2789
عنوان

همسرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 21 پست
بعد این همه ساعت بی خبری

مشغله زیاده باورکن. 

مردها دعوا وناراحتیای بیرون رو نمیگن.  نمیدونی در طی روزچی گذشته. 

الانم دیر نیست کم کم عادتش بده بازبون محبت. 

مثلا بگو اخ که چقدرررر دلم میخواد روزها که نیستی با یه پیامک حالمو بپرسی.  انگار روزم ساخته میشه.  انرژی میشه میاد تو رگ هام.  اخ نمیدونی چقدر رفرش میشم. 

زبون بریز. 

خودت هم پیام بده. بذار ببینه حواست هست. 

بعد کم کم بگو دلم میخواد روزایی که حال ندارم،  بیشتر کنارم باشی،  جویای احوالم باشی. 

میدونم سرت شلوغه،  مشغله داری.  منم درکت میکنم.  متوجه هستم. 

ولی خب دل منم باهمین احوال پرسیات گرم میشه.  همین پیام هات،  عشق میشه،  اثرش میاد تو زندگی مون. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ضمنا گلم آقایون وقتی از سرکار میان خسته ان و بی منطق

اگر صحبتی راجب خرجی خونه یا هرچیزی که خواستید صحبت کنید، بزارید زمانی که خسته نیست و خیلی آروم وبا احترام موضوع مطرح کنید و دوستانه مشکلتون حل کنید

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ضمنا منتظر نباش همسرت زنگ بزنه چون انقدر درگیره و مشغله داره که فرصت نمیکنه 

شما زنگ بزن مثلا بگو زنگ زدم صدات بشنوم وبهت بگم خسته نباشی،ممنون از زحماتی که میکشی برای زندگیمون...

بخدا شوهرتون انقدر انرژی میگیره که همین انرژی مثبت به خودت برمیگرده و لذت میبری از زندگیت با همسرت

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
ای جاااانم ممنونتممممم 

خانم کشوری میگفت جای خوابتون رو هیچ وقت جدا نکنید. 

کم کم بین تون دره عاطفی و کمبودها پبش میاد. 

مگر موارد خاص.  مثلا خانم زایمان میکنه معمولا شرایط طوری نیست یکی دوهفته کنار هم باشند ولی بعد اون عقلانی نیست خانم به بهانه بچه جدا بخوابه. 

تا دو سه ماه چندشب بره خونه مادرش بمونه. 

همینا کم کم از همدیگه دورتون میکنه. 

تحت هیچ شرایطی جدا نباش. 

همین که دلخوری، پیشش باشی، نگاش کنی، اروم میشی. 

نذار فاصله، بین تون عادی بشه. 

یه کلاسی داشتیم که مشاوره حرف میزد، میگفت به مرد بگو اب بیار،  شاید اهمیت نده. 

ولی بگو وااااای چقدر تشنمه.  رنگ و لعاب بدی به نیازت،  حتما براورده میکنه. 

اورد هم نگو مرسی،  ممنونم. 

بگو عزیزم گواراترین نوشیدنی ای هست که از دستای تو میگیرم.  اخیییش عطشم برطرف شد و.... 

مرد عشق میکنه و دوست داره نیاز همسرش رو برطرف کنه. 

اقا با دستای پر میاد خونه،  زن میگه اه چقد خرید کردی؟  میخوام چیکار؟  چه خبرته؟  کیسه ها رم نمیگیره و میذاره یه طرف. 

ولی خانومی هست میبینه میگه وااااایییی عزیییزممممم.  چقدر زحمت کشیدی.  عشقم ممنونتم.  ای جانم از کجا فهمیدی انبه دوست دارم،  خریدی؟  اونقدر حواسش هست که مرد ترغیب میشه. 

از سری بعد حتما پیش خریدهاش انبه هم میگیره که زنش خوشحال بشه. 

استارتر عزیز،  همسرت شاید با عمل نشون میده دوستت داره. بعضی. اقایون با خرید کردن،  با کارهای عملی مورد پسند خانومشون،  میخوان بگن که چقدر دوسش دارند. شاید همسر شماهم این مدلیه. 

فقط یه کم صبر و حوصله میخواد که کم کم راهش بندازی. 

مواقعی که حالتون خوبه همه چی ارومه،  نیازهاتون رو بگید.  شده هفته ای یکبار، بچه ها بخوابن، بشینید کنار هم چایی بخورید و صحبت کنید و از نیاز هاتون بگید. 

خیییییییلی تاثیر تو رابطه دونفر داره. 

تمرین هم کن گوش شنواباشی،  نقد کرد، گارد نگیری.  قبول کن و بگو رفعش میکنم و.... 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401