2777
2789
عنوان

همسرانه

352 بازدید | 21 پست

شوهرم خیلی بی مسیولیت هست وبی توجه امروزم من مریض بودم صبح تا شب سر کار بود دریغ از یه تماس .صبح هم به خاطر خرجی دادن باهام بحث کرد .ساعت ۹ شب اومده یه قرص به من میده میگه بخور تا حالت خوب بشه.الانم جدا از اون خوابیدم .به نظرتون بی محلش کنم یا برم کنارش بخوابم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزه دلم اگر هر دوی شما بخواید با هم لجبازی کنید که نمیشه 

الان میگم بهت چیکار کنی گلم

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
میترسم پررو بشه

بشه میخاد چی بشه . یه چیزیاد گرفتن پررو میشه. اینا که اینو میگن برو رابطشونو ببین چه بدبختیایی دارن.اتفاقا بری کنارش بخوابی میدونه دوسش داری و براش مهمی. شاید به روشم نیاره ولی دلسردش نمیکنه

رفیق من همسر من عاشقتم.☺️ 🥰بمونی برام😍

همون قرص هم یعنی حواسش بهت هست. 

برو پیشش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزه دلم اگر هر دوی شما بخواید با هم لجبازی کنید که نمیشه  الان میگم بهت چیکار کنی گلم

چیکارکنه

مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت  جداازخودت زندگی کنه 

عزیزدلم اول که شما همیشه با زبون خوش وبا احترام باهاش صحبت کن 

مثلا بگو( عزیزدلم من حالم خوب نیست،لطفی میکنی برام دارو بگیری قبل رفتن به سرکارت ممنونت میشم

باور کنید مردا دوس دارن با زبون مهربون بهشون بگید اونوقت همه کاری میکنن

دوم گل نازم هیچوقت جدا نخواب واجازه نده همسرتم جدا بخوابه

اگر ناراحتید از هم حق جدا کردن جای خوابتون ندارید چون از هم دلسرد میشید 

سوم همیشه سلام وخداحافظی بینتون باشه حتی وقتی قهر هستید چون اینجوری حرمت همو نگه میدارید

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...