2777
2789
عنوان

خانواده

46 بازدید | 4 پست

سلام ازتون راهنمایی میخواستم تو شرایط بدی هستم، پدرم چند سالی میشه فوت کردن، وقتی مهمونی یا عروسی باشه من میرم دنباله مادرم وبعد میرسونمش، وبردارم و خواهرم خودشون رو کنار کشیدن، مادرمم جلو رو به اونا همش سرویس میده، چند روز ناهار و شام میرن خونه اش میمونن باهم خوبن، ولی وقتی حرفه ماشین میگه با بنفشه میام سرجهازیه اونم، هفته پیش مهمونی دعوت بودیم من بردم وآوردم، مادرم با بقیه تو محدوده هستن منم محدوده ام فرق میکنه، این هفته مهمونی دعوت شدیم همسرم گفته دیگه من نمیرم مگه راننده ام، بردارم و یکی از خواهرام که میگن نمیتونیم ببریمش، یکی دیگه هم بهش گفته این سری با من بیا، گفته نه بنفشه میاد، درصورتی که من با همسرم قهرم و به مادرم گفتمم ما قهریم، حالا من چیکار کنم؟ 

مادر خیلی حساسی دارم سریع قهر میکنه و گریه میکنه اون مهمونی رو نمیاد اگرم نیاد همه از چشم من میبینن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.