2777
2789
دکتر من دکتر فهیمه بهجتی خسروشاهی بود‌ یه خانم جوون با انرژی مثبت و فوق العاده مسئولیت پذیر. بیمارست ...

محلاتی اتااق خصوصی هم میده؟ اگه بده میزارن هم شوهرم پیشم باشه هم مامانم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم ممنون از راهنمایی و توضیحات کاملت💗 یسوال: من اگه اونروزی برم که شیفت دکتر بهجتی باشه دیگه ...

ببین الان دکترا برای بیمارستان محلاتی حتی تو خود بیمارستان جداگانه میخوان.بهجتی دو تومن میخواد از دوستم شنیدم نیاز هادی هم ۲.۵ میخواد. اولا به نظرم بری مطبش خیلی بهتره چون وقت بیشتری برات میزاره و زیادم تو نوبت نمیمونی. دوما شما چون زایمان اولت سزارین بودی زایمان دومت رو بیمه تو بیمارستان محلاتی پوشش میده هزینه هم بدی فقط واسه دکتر میدی.

راسته میگن محلاتی خیلی شلوغ میشه؟

شلوغ که هست ولی سر دکتر بهجتی خیلییی شلوغ تره چون فقط هفته ای یه بار میاد. باقی دکترا باز هفته ای دو روز میان ولی دکتر بهجتی خیلی سرش شلوغ میشه 

میتونم ازقبل از بیمارستان بپرسم شیفتش چه روز و چه ساعتاییه ،همون روز برم بیمارستان؟ اخه نمیخوام هزین ...

جواهری پور اگه از اوایل بارداری مریضش باشی و تحت کنترل اون باشی بری مطبش یه قرونم ازت پول نمیخواد. فقط باید قبل از سه ماهگیت تحت کنترل ایشون باشی

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
۸ماهمه،الان قبول نمیکنه؟

فک نکنم

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl

شما پیش دکتر نیاز هادی سزارین کردین؟

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
دکتر من دکتر فهیمه بهجتی خسروشاهی بود‌ یه خانم جوون با انرژی مثبت و فوق العاده مسئولیت پذیر. بیمارست ...

سلام  گلم خوبین..داشتم تاپیک ها رو میخوندم.برا چی بهتون گفتن باید بچه سقط بشه؟آخه منم مشکل شما رو دارم خیلی داغونم...به منم دکتر تقوی گغت بچه ایراد داره ولی چون ۳۳ هفته ام کاریش نمیشه کرد..تو رو خدا جواب بدین...یعنی ممکنه منم برم پیش دکتر بهجتی و امیدوار بشم