2777
2789

من دکترم مریم طرزمنی فعلا باردارم دخترعموم بی نهایت راضی بود و اکثر خانم های باردار داخل مطب هم که بچه دوم رو باردار بودن راضی بودن برای دومی هم اومدن پیشش میدونم بیمارستان بین المللی هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیازهادی؟ چجور دکتریه؟

بسیار خوش رو و صمیمی کارشم بد نبود من سر اولی که دکتر داننده عملم کرد مردمو زنده شدم هم اتاق عمل خیلی بد بود برام هم بعدش دردم خیلی زیاد بود ولی دکتر هادی خیلی برام وقت گذاشت سر عمل هم رحممو تمیز کرد هم بخیه های سز قبلی عفونت کرده بودن برشون داشت دردمم بعد عمل خیلی کمتر از اولی بود.

فقط افسانه جواهری پور. شمس و بین المللی. یه قرون هزینه اضافی نمیگیره و بی نهآیت پیگیره

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
فقط افسانه جواهری پور. شمس و بین المللی. یه قرون هزینه اضافی نمیگیره و بی نهآیت پیگیره

میتونم ازقبل از بیمارستان بپرسم شیفتش چه روز و چه ساعتاییه ،همون روز برم بیمارستان؟ اخه نمیخوام هزینه جداگونه بدم دکتر

دکتر من دکتر فهیمه بهجتی خسروشاهی بود‌ یه خانم جوون با انرژی مثبت و فوق العاده مسئولیت پذیر. بیمارستان محلاتی هم هست  روزای سه شنبه و هم اونجا عمل میکنه، بیمارستان شهریار و بین المللی هم عمل میکنه‌. بیمارستان محلاتی سزارین قبول نمیکنه ولی شهریار و بین المللی چرا.

دکتر نیاز هادی هم خوبه ولی من اول پیش یه دکتر اللهین لعنتینه قالمیش رفتم که کلی رو بچه ام ایراد گذاشت و گفت باید غیرقانونی سقط کنی منم بعد از کلی بدبختی پسرعمه که پزشکه دکتر بهجتی و دکتر هادی رو معرفی کرد بهم ولی گفت بهجتی خیلی بیشتر میتونه کمکت کنه. پیشش رفتم خیلی جدی ولی امیدوار کننده بررسی کرد و گفت بچه ام هیچ مشکلی نداره

البته اگه زایمان اولت طبیعی بوده باشه محلاتی قبول نمیکنه ها وگرنه سزارین کرده باشی زایمان اولتو بیما ...

عزیزدلم ممنون از راهنمایی و توضیحات کاملت💗

یسوال: من اگه اونروزی برم که شیفت دکتر بهجتی باشه دیگه لازم نیست که پول جدا بدم بهش تو محلاتی؟ من اولی هم سز بوده