2777
2789
عنوان

خواستگاری ک نپسندیدم

263 بازدید | 12 پست

سلام یکم این داستان پیچیده اس و خودمم سردرگم کرده

من الان ۲۱ سالمه دو سال پیش ک ۱۹ سالم بود برا ثبت نام دانشگاه یه کافی‌نت رفتم ک صاحب کافی‌نت یه پسر جوون بود درست چند ماه بعد برحسب اتفاق ک مادرشون از بنده خوششون اومده بود اومدن خونه ما خاستگاری و بعد تو یک روز با عروس و. دو بار اومدن و اصرار ک اجازه بدید با پسرمون بیاییم و خلاصه ک روز موعد اومد و من اولین خلستگار خیلی حدی ک پسر هم بیاد اومد خونمون و همو دیدیم و صحبتی نکردیم و من وقتی دیدمشون متوجه شدم این همون آقاهه تو کافی‌نت هستن گذشت و اونا رفتن و دیگ تماس نگرفتن و این بشدت ب غرورم برخورد تا اینک بعد ۴ ماه تو اینستا من پیج کاری کافی‌نت ایشون و فالو داشتم و یه روز دیدم اون پیج و ب پیج شخصیشون تغییر دادن و ب یکی از استوری هام واکنش دادن و ازم خواستن خودمو معرفی کنم منم گفتم من فلانی ام و خیلی مشتاق و هی پیام ک صحبت کنن و منم بدم نیومد و جواب دادم اما یه مدت ک گذشت ایشون گف من قصدم ازدواج و فلان نیس فقط حرف بزنیم منم گفتم من از شما خاستگاری کردم ک مگ میگید قصدتون ازدواج نیس و ... ایشونم هی دلجویی ک من منظوری نداشتم تو این دوسال هی ب طور الکی بعد چند ماه میرن و میان دوباره پیام میدن بیرونم باهاشون نرفتم بنظرتون هدفش ار اینکار چیه اگ خوشش نیومده پیام دادنش چیه 😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سواال اینجاست شما چرا اجازه این رفتارو میدین؟

من اونروز به حرف مادرم چادر پوشیدم در حالی ک اصلا بلد نیسم چادر سر کنم و ایشون از من ده سال بزرگتره گف ک قصد ازدواج نداشته و به اصرار خانواده اومده و در مقابلش یه بچه دیده ک هنوز بلد نیس چادر درست بپوشه

آفرین یارو رفته بعد چند وقت رفتی پیجش گفتی من کیم خودتو کوچک کردی

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

نمیدونم فقط چون اولین بار بود پیش اومده بود برام یه جور میخاسم تو ذهنم خودمو تبرئه کنم من هیچ وقت بهشون پیام نمیدم فقط ایشون چند بار درخواست دوستی دادن ک گفتم ن

آفرین یارو رفته بعد چند وقت رفتی پیجش گفتی من کیم خودتو کوچک کردی

من نرفتم ک من قبل جریان خاستگاری ایشون و فالو داشتم ایشونم فالو کرده بود چدن چند بار کافینتشون رفته بودم اما من عکسی از خودم تو پیام نداشم تا اینک یه روز عکس برادرم ک گذاشتم متوجه شدن ک منم

من اونروز به حرف مادرم چادر پوشیدم در حالی ک اصلا بلد نیسم چادر سر کنم و ایشون از من ده سال بزرگتره ...

خب حالا مهم نیست نه علاقه ای هست نه چیزی... فقط میخاد برای سرگرمی گاهی باهات حرف بزنه ولی دخترا وابسته میشن و رویا پردازی میکنن. به نظرم برای خودت ارزش و احترام قائل باش