2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ، نه دختر ۱۹ ساله یائسه نمیشه ، احتمالا پلی کیستیک داری ، حتما برو دکتر زنان

ممنون رفتم سونو دادم پلی کیستیک خفیف داشتم قرص خوردم دوباره سونو دادم گفت سالمی دیگه رفع شده آزمایشم هم نرمال بوده نمیدونم چرا اینجوریم 

چهار ماه مننن نشدم 

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

منم ی ماه چن روز روز عقب انداختم رفتم سونو گف تنبلی تخفیف توام حتما ی سونو بده پریودی رو باید جدی گ ...

چرا جوش میزنم موهای زائد هم یه کم دارم قبلا تنبلی داشتم رفتم دکتر قرص داد دوباره که سونو دادم رفع شده بود گفت نرماله همه چیز نمیدونم چرا نمیشم 

ممنون رفتم سونو دادم پلی کیستیک خفیف داشتم قرص خوردم دوباره سونو دادم گفت سالمی دیگه رفع شده آزمایشم ...

متاسفانه پلی کیستیک درمان نداره ، فقط سعی کن همیشه دکتر بری ، وگرنه ممکنه هیچوقت نتونی بچه دار شی ، خیلی پیگیر بیماریت باش و داروهاتو بخور ، نگران نباش این بیماری خیلی شایعه 

حسبی الله ❤
چرا جوش میزنم موهای زائد هم یه کم دارم قبلا تنبلی داشتم رفتم دکتر قرص داد دوباره که سونو دادم رفع شد ...

واقعا؟ تنبلی خفیف داشتی یا چی

آخه میگن تنبلی درمان قطعی نداره ک

اون موقه چن وقت عجب مینداختی؟

حالا موهات کمتر شد؟

چی بگم والا
واقعا؟ تنبلی خفیف داشتی یا چی آخه میگن تنبلی درمان قطعی نداره ک اون موقه چن وقت عجب مینداختی؟ حال ...

آره دکتر گفت خفیفه یه ۹ ماه قرص خوردم بعد قطع قرص هم میشدم بعد دوباره که  عقب انداختم سونو رفتم گفت هیچ مشکلی نداری همه چیز نرماله میترسم یاسگی زودرس بگیرم پس مشکلم چیه ؟

دکتر نرفتی ؟

چرا اتفاقا رفتم این اولین بار اینجور میشم من 

دکترت گفته حل شده !!! تنبلی تخمدان درمان نداره خودت باید با ورزش و ترک شیرین جات جلوشو بگیری 

بله منم پلی کیستیک هستم از اونه قراره هفته بعد برم ببینم چی میشه جریانم

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

چرا اتفاقا رفتم این اولین بار اینجور میشم من  دکترت گفته حل شده !!! تنبلی تخمدان درمان نداره خ ...

من قرص خوردم دوباره سونو دادم گفت رفع شده مشکلی نداری نمیدونم چرا دوماهه نشدم