2777
2789

سه چهار بار بگی به تو چه دیگه فضولی نمیکنه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

محلش نزار منم ی فامیلا شوهرم هست خیلی فوضول سعی میکنم کلا نبینمش محلش نمیزارم ولی خب باز خودشو میچسبونه ب من🤭🤭ولی من باز کم محلی میکنم امروزم زنگید جوابشو ندادم

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍

چیکارم دارین 🥺

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟
محلش نزار منم ی فامیلا شوهرم هست خیلی فوضول سعی میکنم کلا نبینمش محلش نمیزارم ولی خب باز خودشو میچسب ...

ببین همکاره . تو کارامون همش فضولی میکنه فکر میکنه رئیس بعد بدو بدو مارو میفروشه آخه بی سوادم هست . چیزی رو میگه که ماها شاخ در میاریم هی میگه نه این کارو بکنید این کارو نکنید آخه بتوچه روانمان کرده یه اخلاق بدی داره البته از انصاف نگذریم بهتر شده ولی حساسیتش غیر قابل تحمله  هر جدیدی که میاد میگه این چرا اینجوری همش ساز مخالفه. واقعا تحملش میکنیم

ببین همکاره . تو کارامون همش فضولی میکنه فکر میکنه رئیس بعد بدو بدو مارو میفروشه آخه بی سوادم هست . ...

حرف میزنه اهمیتی بهش ندید کلا محلش نکنید چیزی پیشش نگید

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
باشه این سری محل نمیدم ببینم چجوری میشه . 

مثلا دیروز یکی از دانش آموزان اومد گفت این چجوری من گفتم بعد سریع گفت نه این غلط و منو ۲ تا از معلمای دیگه ریدیم  بهش و از رو نمی‌رفت که ما درست میگیم بدو بدو به ریسمون گفت.