2777
2789

پاش دردمیکنه دکتر بردمش چند ماه پیش آزمایش گرفتن ازش گفتن مشکلی نداره ولی پسرم چند وقت ی بار پا درد داره ساق پاش دردمیکنه ۴ سالشه توروخدا اگ تجربه ای داشتین بگین یعنی بخاطر چیه؟

شاید از راه رفتن و بازی زیادشه. شب ها قبل خواب مچ پا و زانوهاش رو با روغن زیتون چرب کن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میگن درد رشد،پسر منم همینطور بود دکترش فوق تخصص بود می‌گفت درد رشد هست و جای نگرانی نیست

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج

آزمایش خون دادین کمبود ویتامین دی نداره ؟

برادرزاده منم همین طور بود جوری که شبا گریه میکرد میگفت پام درد میکنه تمام آزمایشات و عکساشم سالم بود دیگه دکتر گفت داره قد میکشه به خاطر اونه .. الان هم جزو قدبلنداست

نترس. منم اینجور بود. آزمایش داد خداروشکر سالم بود گفتن پس بخاطر رشد فشار میار. شربت کلسیم بهش بده. هر موقع هم دردش گرفت مالشش بده. جالب اینجاست دردش بیشتر موقع خواب شبه. یا عصر.

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

امروز رفتیم بیرون و راه رفت یکم الان میگ درد دارم همیشه وقتی میریم بیرون راه میره دردش میگیره بیشتر ...

دختر منم اینجوریه چون تو خونه هستن زیاد راه نمیرن یکم بیشتر راه برن پاهاشون درد ممی‌گیره و اینکه دخترم یکم تپله

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

منم پسرم هفت سالشه یه مدت همینطوری بود ولی خوب شد احتمالا از قده

ولی ازاینابگذریم...یکی دوبار ک خیلی درد داشت سرماهم خورده بود نزاشتیم بره مدرسه .مدرسه هم همیشه شیفت صبح بود 

بعد نیم وجبی عادت کرده بود میخواس ماروگول بزنه صبحاک خوابش میومد ازعلکی گریه میکرد میگف پام در دردمیکنه ک نره مدرسه😅😅

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️