2777
2789
عنوان

حسرت

112 بازدید | 16 پست

بچه ها تا حالا شده حسرت چیزیو تو زندگی داشته باشین که با فکر کردن بهش بغض کنین ؟

اگه آره چی؟منجر به حسادتم شده؟

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی چیزا 

وقتی میبینم پدری دخترش اورده شهر بازی یا فسفودی مخصوصا اون سن پایینا صندلی میکشه عقب دختر کوچولوش بشینه کلی حسودیم میشه دیگه نمیتونم اونجا بمونم میزنم بیرون غذام کوفتم میشه 

این ی موردش بود

من هر روز پوست عادی بقیه

می‌دونی تازه میفهمم اینو

هم‌موی پر پشت هم پوست عالی داشتم

مشکلات هورمونی داغونم کرد و تازه میفهمم خیلی سخته😔

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
حسرت جشن عروسی و لباس عروس 

هر عروسی که میری داغ دلت تازه میشه نه؟

می‌دونی تازه میفهمم اینو هم‌موی پر پشت هم پوست عالی داشتم مشکلات هورمونی داغونم کرد و تازه میفهمم ...

اره سخته

من حالا جوشای بدی که میزنم هیچ 

بیماری پوستی هم دارم 

کلا کم ندارم از بدبختی ها🫤😂

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
اره خیلی چیزا  وقتی میبینم پدری دخترش اورده شهر بازی یا فسفودی مخصوصا اون سن پایینا صندلی میکش ...

قبلا هیچ وقت حسادت برام معنی نداشت

الان میفهمم خیلی وقتا دست آدم نیست حتی می‌تونه اسمش حسادتم نباشه یجور غبطه

یه حس که میگه مگه من چیکار کردم که هیچ وقت نداشتمش 

پدرخوب محبت نوازش😔

منم خیلی وقتا از این محروم بودم قبلا حسرتشو داشتم اما الان فقط و فقط یه فرشته می‌خوام که بتونم بهش نگاه کنم و بفهمم خدا منو میبینه فرشته ای که جای تمام اونایی که برام نبودن براش باشم😔

اره سخته من حالا جوشای بدی که میزنم هیچ  بیماری پوستی هم دارم  کلا کم ندارم از بدبختی ه ...

حیف نمیشه فحش داد

ولی از آن چیز قهویا تو زندگی🙈🙈🙈😋

منم خیلی وقتا از این محروم بودم قبلا حسرتشو داشتم اما الان فقط و فقط یه فرشته می‌خوام که بتونم بهش ن ...

تاپیک اخرمو بخون پدر دارم ولی کاش نداشتم

همش حسرت بغض عقده