2777
2789
عنوان

بیاید کمک

59 بازدید | 10 پست

دوماه پیش داداشم و شوهرم بهم پیام دادند شوهرم ب دادشم گفت دراز داداشمم ی جواب ابدار بهش دادو بلاکش کرد وقتی شوهرم فهمید ک بلاک شده بیشتر ناراحت شد و گیر داد ب من گفت اگه ناراحته چرا بلاکم کرده خب بیاد با من صحبت کنه من باهاش شوخی کردم الانم شوهر خواهرم داداشمو دعوت کردن این هفته شوهرم میگه تو فقط یکبار خونه نهار اینارو دعوت کن ولی من خودمو میزنم ب مریضی در حد چند ساعت فقط چون پسر خالم میان میام اونم در حد سنگین بودن .خودمو میزنم ب مریضی .منم ناراحت خب شدم چی بگم چیکار کنم بنظرتون 

خب شوخیه چ داداش بی جنبه ای بگون بشین باهاش بحرف ن ک قهرعینهوبچها

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط ی بار گفتم بین تو و شوهرم چیزی شده گفت نه تازه گعت سلامم برسون 

پس شوهرت داره ادادرمیاره چاخان کن 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
کلا ما خانوادگی نمیایم ناراحتی ها رو بگیم ک ی وقت خدا نکرده بحث بوجود بیاد .منظورت اینه ک شوهرم خودش ...

اره چ اخلاق باحالی کینه نمیکنین؟آره خودشونو کرده توقع داره داداشت جوابشوبده

اره چ اخلاق باحالی کینه نمیکنین؟آره خودشونو کرده توقع داره داداشت جوابشوبده

حتی ماهم اگه از زنداداشم ناراحت باشیم بین خودمون میگیم ولی ب داداشمون یا زتداداشمون نمیگیم‌

نه کلا پدرو مادرم و داداشم اینجورین حتی بخاطر ما هم ک شده میگذرن

ایوولا ببخش گوشیم مسخرست خدش تغییرمیده کلمه هارومنظورم این بودخودشولوس کرده توقع داره داداشت جوابشونده