2777
2789
عنوان

تحصیلی

57 بازدید | 1 پست

با سلام خدمت دوستان دانشجو ... هر کسی مشکل مشابه داشته لطفا اعلام کنه ... کنکور دادم و برق لرستان قبول شدم ترم اول و مقداری از ترم دوم حضوری بود بعدش کرونا اومد مجازی شد ... خلاصه افتادم تو دارم کپی کردن از روی جزوه و کتاب پشت امتحان های تصویری حالا باز خوبه ترم 2 یه چیزایی یادگرفتم این طوری ولی ترم 3 اوضاع خراب شد و معدلم 4 نمره کم شد از شدت افسردگی ( که بعد دو سال فهمیدم افسردگی دارم)  طوری بود همون قضیه کپی کردن و اینا هم باهاش ادامه پیدا کرد همین طوری رفتم تا ترم 6 هم تموم شد با همون معدل 12 اوایل ترم 7 بود که از شدت اضطراب شدید یه هو از دهنم چیز بدی پرید باعث شد ببرنم دکتر و درواقع اونجا مشخص شد افسردگی و اضطراب دارم 4 ماه مرخصی بدون سنوات گرفتم و شروع کردم به درمانش با نوروفیدبک و دارو این ها داشت معجزه میکرد و یک هو بعدش وقتی تموم شد افسردگیم شدید تر هم شده ... طوریه که این ترم مجبور شدم 12 واحد بگیرم فقط تا ببینم چی پیش میاد ... حالا احساساتی که دارم اینا هستن : با رنگ ها ارتباط خوبی برقرار نمیکنم یعنی تیره و تار میشن حس لذت توی وجودم نیست --- از شدت اضطراب و استرس بی قراری میکنم صبح ها با دلشوره و اضطراب پا میشم قابل تحمل نیست --- امید زیادی به سال های جلوییم ندارم و مدام احساس میکنم میخوا طرد اجتماعی شم کارتن خواب شم و این حرف ها ---- وقتی که بعضی جا ها رو میرم یه حس آشنا میاد واسم که اینجا رو قبلا دیدم ---- زندگی مثل یه فیلم داره از جلوم عبور میکنه و حسی توش ندارم اصلا و این حرف ها ... کسی ایده ای داره ؟ 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
استرس
1
50%
افسردگی
1
50%
اضطراب
0
0%
اختلالات شخصیت