2789
عنوان

ازدواج

176 بازدید | 12 پست

سلام من 37سالمه، مجردم، اوایل یعنی از15سالگی خواستگارداشتم ولی نمیدونم چراتمایل نشون نمیدادم وبهانه های الکی میاوردم که بگم نه،اصلا انکاربلدنبودم بله بگم الان بازم خواستگاردارم ولی هیچکدوم جورنمیشه،خیلیا میگن دوسم دارن ولی فقط رفاقتی به فکر ازدواج نیستن، پدرمادرم پیرشدن واعتمادی هم نیست برادرا بتونن حواسشون به من باشه، خانوماشون تمایل ندارن، میخام ازدواج کنم، ولی نمیدونم چیکارکنم، ادمی خجالتی هستم ولی دورازاجتماع وجمع نیستم

خدایا خودت کمک کن❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوست عزیز شما خودتون سرکار میرید؟ منبع درآمدی دارید؟ چه نیازی دارید که برادراتون مراقبتون باشن؟ این ...

خیاط تازه کارم درامدم زیاد نیست، خب بجز خونه پدری جایی ندارم برم، خونه پدریم برا همه بچه هاس

خدایا خودت کمک کن❤
خیاط تازه کارم درامدم زیاد نیست، خب بجز خونه پدری جایی ندارم برم، خونه پدریم برا همه بچه هاس

ببخشید میپرسم ولی پدرتون حقوقی دارن به شما برسه؟ خونه اگه تقسیم بشه بالاخره سهمی به شما میرسه!

ببخشید میپرسم ولی پدرتون حقوقی دارن به شما برسه؟ خونه اگه تقسیم بشه بالاخره سهمی به شما میرسه!

نه بیشتر براهمین نگرانن، پدرم راننده بوده و بازنشستگی نداره، یه حقوق خیلی کم ازارگان حمایتی داره

خدایا خودت کمک کن❤
نه بیشتر براهمین نگرانن، پدرم راننده بوده و بازنشستگی نداره، یه حقوق خیلی کم ازارگان حمایتی داره

این خیلی نگران کننده خدا به پدر مادرتون عمر با عزت بده ولی حتما برای بختتون برید پیش کسی شاید گره ای توش باشه