ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سه روز استراحت کردم، بخیه داشتم همسرم و پسرم کارها رو میکردن، یرم رو دولا نمیکردم بعد که بخیه ها رو کشید گفت تا اماده بشه و دندون رو بذارم میتونی با اینورم غذا بخوری اما من میترسیدم غذامیخورد به لثه هام احساس بدی داشتم دندون رو کا گذاشت روز اول احساس میکردم دندونهام خیلی کیپ هم شدن و ناراحت بودم اما درست شد
من اینقدر میترسیدم که پنج سال طول کشید تا رفتم دو تا دندون کنار هم خالی بود کشیده بودم قبلا کلا سی وپنج دقیقه عملش طول کشید خیلی خیلی راحت بود عملش فعلا بخیه هاشود اورده بعد از عید روکشش رو میزاره اگه میدونستم اینقدر راحته عمرا میزاشتم این همه سال طول بکشه
بعد از اینکه دندون رو برات کار گذاشت درد نداشتی؟ بعد از رفتن اثر بی حسی منظورمه. اخه حس اینکه پیچ می ...
دردش قابل تحمل بود بعدش قرص ژلوفن خوردم جمعا سه تا ژلوفن به فاصله هشت ساعت یه بار خوردم با قرص پنیسیلین چون نوزاد داشتم شیر میدادم فقط سه روز قرص چرک خشک کن خوردم