2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه🥺💋

130 بازدید | 17 پست

لطفا سر زنش نکنید🙏🏻🧡

یه چند ماهیه  از وقتی ک یکی از فامیلامون اومده تو حیاطمون زندگی کنه زندگی مون از این رو به اون رو شده هر شب و هر روز دعوا داریم ما که اصلا سر چیزای کوچیک بحث نمیکردیم الان سر یچیزایی دعوا میگیریم ک اصلا مهم نیست و ارزش بحث کردن ندارع

از وقتی اون اومد واقعا بد ترین اتفاقات ممکن واسم پیش اومده و حتی تا خودکشی هم پیش رفت.پدر و مادرم هر شب باهم دعوا میگیرن همش بحث داریم.

اون روز داشت میگفت تلویزیون تون خوبه و از این حرفا...فردا صبح ش تلویزیون مون خراب شد بردیم ش تعمیرگاه

یه دعایی چیزی ک برای ارامش باشه و حالمون خوب شه میشه بگید واقعا دیگه خسته شدیم😔😔

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

چشمش شوره از این طور افراد دوری کنید بهتره من وقتی یه خانواده ایی میومدن خ نمون همینطور می‌شدیم منو شوهرم می‌شدیم خروس جنگی یا وسایلمون خراب میشد یا بچه مریض...خلاصه باهاشون رابطه رو کم کردیم و خداروشکر دیگ اونطور نشد چهارقل بخون تو خونه دم کن آیات سوره بقره بخ خصوص دو آیه آخر 

من دختر بلوچم و به هویتم افتخار میکنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری تو حیاطتون زندگی میکنه؟

مادربزرگ پدرم که فوت شد خونش خالی بود و اونا خونه نداشتن اومدن اونجا زندگی کنن

چشمش شوره از این طور افراد دوری کنید بهتره من وقتی یه خانواده ایی میومدن خ نمون همینطور می‌شدیم منو ...

اخه عزیزم این تو حیاطمون زندگی میکنه و همش میاد پیش مامانم از مشکلات و غم و قصه هاش میگه و میرع ولی وقتی خونش هست با خودش اهنگ میخونه و شاده

اینم بگم ک ایشون با خانواده شوهرش مشکل داشته و تا خونش اماده بشه اومده تو خونه ما تو حیاط مون زندگی میکنه

با خاهر شوهر و مادرشوهرش مشکل داره حس میکنم وقتی ما با عمه هام میریم بیرون نمیبینه ما رو و بعدش یه اتفاقی پیش میاد

اخه عزیزم این تو حیاطمون زندگی میکنه و همش میاد پیش مامانم از مشکلات و غم و قصه هاش میگه و میرع ولی ...

خیلی از این افراد هست... من هر جایی میرم وارد هر خونه ایی میشم اولش تو دلم ماشالله میگم...

خیلی از این افراد هست... من هر جایی میرم وارد هر خونه ایی میشم اولش تو دلم ماشالله میگم...

این اصلا اینطوری نیست جلوی خودمون شاید چاپلوسی کنه و اخلاقش خوب باشه ولی بارها شنیدم پشت سرمون چ میگه

این اصلا اینطوری نیست جلوی خودمون شاید چاپلوسی کنه و اخلاقش خوب باشه ولی بارها شنیدم پشت سرمون چ میگ ...

انشالله هر چی زود تر بره... چقد بدم میاد از این آدمها بهش بگو پشت سرمون حرف زدی و ازش نارحت شو تا دیگ نتونه بیاد