2777
2789
عنوان

جوش صورتم😔😭

564 بازدید | 21 پست

سلام من جوش زیاد دارم و میزنم جاشونم بدون دستکاری میمونه 😭😔

تصمیم گرفتم برم دکتر نورم اسکین یا همون راکوتان بخورم از شرشون خلاص شم 

اگه کسی این قرصو خورده و پوستش عالی شده راهنمایی کنه خدا خیرش بده😔😭

ببخشید طولانی شد 

واقعا دارم میمیرم از غصه

من حجامت کردم و زالو درمانی پوستم عالی شد انقد پول دکتر پوست دادم همش الکیه تا میتونی نخور ازاین چیزا کبدت داغون میشه

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راکوتان بخور خودتو راحت کن

من ۱۷ سالم بود خوردم

جوش های صورت ده برایر بیشتر شد

این خاصیتشه البته بعضیا بیرون ریزی ندارن

من داشتم

وای وحشتناااک شد صورتم

اما دکتر گفت صبر کن تحمل داشته باش

هرماه آزمایش میدادم کع خدای نکرده مشکلی پیش نیومده باشه

مدتی گذشت جوشام کلا رفت حتی جاش هم بدون مصرف کرم خاصی هم رفت چون کلا پوسته ریزی داشتم و پوستمو از نو ساحت

چند جلسه رفتی

چند سال پیش بوده دقیق یادم نیس حجامت که تو سال یکی دوبار میزنم ولی زالو انگار دوهفته یکبار میرفتم

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
راکوتان بخور خودتو راحت کن من ۱۷ سالم بود خوردم جوش های صورت ده برایر بیشتر شد این خاصیتشه البته ...

عزیزم بد از چند وقت دیگه جوش نزدی و رفتی روبه بهبودی ؟ دیگه جوش نزدی بعدش؟

عوارضش برای من خشکی زیاد لبام بود و کمر درد  اما ارزشش رو داشت زیر نظر دکتر مصرف کنی هیچ اتف ...

ببخشید عزیزم نورم اسکین خوردی یا راکوتان ؟اخه الان دیگه راکوتان نیس . تا چند ماه خوردی؟ 

ببخشید طولانی شد 

ببخشید عزیزم نورم اسکین خوردی یا راکوتان ؟اخه الان دیگه راکوتان نیس . تا چند ماه خوردی؟  ببخشی ...

دوست من تو داروخونه کارمیکنه گفت دیگه راکوتان نیست ایرانیش فقط

عزیزم بد از چند وقت دیگه جوش نزدی و رفتی روبه بهبودی ؟ دیگه جوش نزدی بعدش؟

ببین من یادمه زمستون دی اینا خوردم

شدت بیشتر شدن جوشام تا بهار بود...

حتی یادمه دم عیددصورتم افتضاح اما تحمل کردم

تابستون رو به بهبودی رفت

پاییز کلا رفت...