2777
2789
عنوان

کادو ولنتاین

1161 بازدید | 47 پست

بچه ها ما الان ۱۰روز میشه ک آشنا شدیم  تا ولنتاین میشه گفت ۱۶ روزه آشنا شدیم اما خیلی رابطمون یهویی جلو رفت و حس صمیمیت زیاد باهم کوه رفتیم  دور دور سینما و اینکه ازدواجیه..‌‌حالا براش چی بخرم ک باکلاس باشه از طرفی پررو هم نشه(تاحالا ولنتاین رل نبودم ذوق دارم اصلا نمیدونم اون می‌خره یا نه ‌‌..اگه یکی بخره یکی نخره چی؟خیت نشم )

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بزار ت کیفت اگه اون داد ت هم بده 

بعدشم ادکلن یا ساعت یا دستبند چرم اصل یا دورس از این چیزا خوبه

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨

من که اصلن حال و حوصله ندارم چقدر قبلن ذوق داشتم روزای  اول ازدواجمون ولنتاین یه کیک عالی درست کردم با دیزاین و شمع و اینا شوهرم زد تو ذوقم گفت ولنتاین ولنتاین ینی چی ....خلاصه اون همون بود و تامام  اینقد از ولنتاین بدش میاد منم هم ولنتاین زاییدم😄 بچه‌م ولنتاین تولد میگیرم هر سال براش 

بنظرم اولین ولنتاین اونم با این مدت کوتاه رابطه اصلااا لازم نیست دختر هدیه بخره

بزار اون کادو بده

ببین اولا اصلا برات میخرع؟؟؟

اگه خرید در چه رنج قیمتی هست

بعدش میتونی توی تولدش یا ی مناسبتی براش جبران کنی

ولی پیشنهاد من اینه شما کادو ندید

هم سنیم۲۵.‌‌ دیکه نهایت میخاستم ی باکس بگیرم  ی ماک و ۴تا شکلات  و گل .‌با ۴۰۰ سرو تهشو می ...

خیلی ببخشید ولی ۴۰۰ تومن الان یه شرت هفتی مردونه هم بهت نمیدن😂

آدکلان بخر هم شیکه هم چیزیه که مردا خیلی دوس دارن این چرت پرتا هم که میگه جدایی میاره نمیدونم چی ک^سشعرن