2777
2789
عنوان

برم فروشندگی؟

230 بازدید | 12 پست

کار که نیست بنظرتون برم فروشندگی قبلن سه سال فروشندگی کردم اما الان میخوام برم حس خوبی ندارم همش فک میکنم دیگه برا اینکار بزرگ شدم خیلیم به کار احتیاج دارم خسته شدم دیگه 🙂اینم بگم ۲۳ سالمه حتی این فروشگاه جانبو افق کوروشم اگه کار گیرم میومد خوب بود ولی اونجا هم رفتم نخواستن الان میخوام برم لباس بچگونه نظرتون چیه اون سه سالیم که بازار کار کردم بچگونه بودم الان خیلی خجالت میکشم اگه دوستام یا آشنا ها ببیننم  تو مغازه ای فروشندگی میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت نداره ولی در کنارش به فکر ایندت باش

درستو ادامه بده یا ی هنری یاد بگیر

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
بنظرم برو فروشندگی بعد حقوقتو صرف یادگیری یک مهارت مثل نقاشی آرایشگری و... کن تا بتونی بعدا از اون پ ...

خیر سرم رفتم ولی کو مشتری 🥲شانس من از پایه خرابه

برو عزیزم .بقیه هم ببیننن مگه جنایت کردی؟خارج از کشور بچه های دبیرستانی حتی میرن سرکار که مستقل شن . یه جا خوندم دختر اوباما رئیس جمهور سابق امریکا تو یه رستوران کار میکرد 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

به این فکر کن جورجینا دوست دختر رونالدو قبل ازدواجش فروشنده بوده

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."