2777
2789
عنوان

خجالت کشیدم

237 بازدید | 12 پست

بچهاا دیشب رفتیم بیرون با دوست شوهرم,خودمون شهرستانیم  ... یهو شوهرم ب دوستش گفت قصدم اینه چند مدت دیگه بالا شهر خونه اجاره کنم برای تنوع بعضی وقتا بریم اونجا... یا شاید بخام دوست دخترم ببرم خونه همچی خجالت کشیدم  هیچی نتونستم بگم 😪

شوخی شوخی؟!

معیارم برای انتخاب ادما فقط پوله اگ پول داری با من صحبت کن همین لحظع اگ موحودی کارتت از ده میلیارد کمتره لطف کن امضامو نخون چون دوست ندارم کسی ک معیارامو ندارع(پول) امضامو بخونه   تویی ک داری این مقدارو این باید پول تو جیبیت باشع ن همه ی سرمایت حواست باشه ... مدلمه پول دوستم  تو میتونی پول پرست صدام کنی💸  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی آره بدم نیس پنجشنبه هام برا من باشه شاید خواستم خستگی بدر کنم اییییییی مشکوک میگفتی

خوشبختی همون وقتیه که غم نداری وقتی غم داری میگی کاش برگردم به همون روزای تکراریم، همون روزای تکراریم عین خوشبختی ان!!! 

وات د فاك من پارتنرم جرئت داره تو خيابون ب عابر نگا كنه پارش ميكنم شكا شوهرتون اينحور ميگه و سكوت ميكنيد اصلا باورم نميشه 🚬🚶🏻‍♀️

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

آره مردا چشمشون به یکی میفته خر میشن ولی باید همونجا درجا بزنی تو پرشون تا باره آخر باشه حرف مفت بزنن! 

خوشبختی همون وقتیه که غم نداری وقتی غم داری میگی کاش برگردم به همون روزای تکراریم، همون روزای تکراریم عین خوشبختی ان!!!