2777
2789
چندتا از نقاشیاشو برام میفرستی؟چون سنش کمه هنوز ولی اگ نقاشیش خیلی خوب باشه می‌تونه شروع کنه. ببینم ...

چچه جوری بفرستم؟؟

اینجا بلد نیستم

شماره واتساپ یا آیدی تلگرام یا ایتا داری؟؟

اسی شهریه کلاست چطوره؟ برای نقاشی این مدلی باید استعداد خاصی داشت ،؟ چجور یاد میدی؟

نه عزیزم تمرین فقط باید داشته باشی اکثرا صفر صفرن میان کلاس از مقدماتی شروع میکنم از آسون و مقدماتی یاد میدم. 

آموزش مجازی به این صورته ک من یه تایم دوساعته رو هماهنگ میشم با هنرجو و تو اون دوساعت براش کلیپ میفرستم و ایشون میبینه تمرین می‌کنه برا من می‌فرسته. من اون تایم دوساعت تو صفحه چت هنرجو هستم ک ب صورت خصوصی باهاش در ارتباط باشم. بعدش از این جلسه تا جلسه بعد هرروز یا هروقت خودشون بخوان برای من تمرین میفرستن و من براشون با ویس یا فیلم رفع اشکال میکنم. هزینه هر ماه ک 4 جلسه خصوصی میشه با پشتیبانی کامل یک ماهه 90 تومنه 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه عزیزم تمرین فقط باید داشته باشی اکثرا صفر صفرن میان کلاس از مقدماتی شروع میکنم از آسون و مقدماتی ...

چقدر باید بیایی تا یکم ماهر شی ؟ نقاشیاروباید از رو بکشی ؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
من نقاشی رو دوس دارم اما اصلا توش استعداد ندارم یعنی اگه منم تمرین کنم میتونم یاد بگیرم؟

اره گلم. 90 درصد میان کلاس هیچی بلد نیستن. از مقدماتی مقدماتی یاد میدم یاد میگیرن. فقط ب تمرین خودت بستگی داره. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز