2777
2789
عنوان

عمل پلک

1627 بازدید | 9 پست

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید معجزه بشه خوب بشم عمل پلک کردم ناموفق بود.  شوهرم بهم بی محلی میکنه

من پلکمو یساله عمل کردم رد بخیه پلکم ناجور سفید شده گوشه های چشمم برجستگی داره چشمامم تقارون ندارن یکیش حدود ۲ میل پتوز گرفته. چطوری رد بخیه ها رو از بین ببرم کسی رد زخم یا بخیه قدیمی داشته. ک درمان کرده باشه

تو رو خدا میشه برام دعا کنبد

کسی هست مشکل منو داشته باشه درمان کرده باشه

یه دکتر بهت معرفی می کنم جراحی عمومیه ولی کارش بی نظبره فرشته کمانی تو گوگل سرچ کن و اینکه رد بخیه که سفیده به مرور میره اصلا توجهی نکن منم بالای  ابروم رد خط بخیه مونده بعضی ها بهم میگن برام مهم نیست دکتر گفت به مرور کمتر میشه 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریه من عمل کرده چشماش کوچیک شده  رد بخیه سفید و انگار دوختن دقیق مونده روش.  سایه پررنگ زیااااد میزنه معلوم نشه

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد بال هایش را چیدن از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

جاریه من عمل کرده چشماش کوچیک شده  رد بخیه سفید و انگار دوختن دقیق مونده روش.  سایه پررنگ ...

خیلی بده.   مطمئنم اونم خیلی اعتماد ب نفسشو از دست داده

سه سال پیش عمل کرده 

انشالله خوب میشی الان دیگه راه داره دوباره پیش دکتر حرفه ای و متخصص عمل کنی خوب میشه

یا لیفت و نخ ابرو 

همشون هم  هم میتونن زیباترت کنن یا بدتر.   چون اصلا یه عملیه که معلوم نیس نتیجش.   منم پف پلک زیاااد داره  تو عکسا زشت میوفتم

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد بال هایش را چیدن از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

خیلی بده.   مطمئنم اونم خیلی اعتماد ب نفسشو از دست داده

کوه اعتماد بنفسه

شکمشم عمل کرده 

باسنش رو هم بززززررررگ کرده 

چند تا عمل دیگه هم

گونه کاشته در حالی که خوب نشده فرورفتگی تو صورتش ایجاد شده با کرمای گرووون میپوشونه 

با این حال کوه اعتماد بنفسع

کوه اعتماد بنفسه شکمشم عمل کرده  باسنش رو هم بززززررررگ کرده  چند تا عمل دیگه هم گو ...

خوش ب حالش چشمای خط بخیه اش. یعنی ادیتش نمیکنه اصلا. ؟ شبیه هم هست چشماش؟ قشنگه؟

خوش ب حالش چشمای خط بخیه اش. یعنی ادیتش نمیکنه اصلا. ؟ شبیه هم هست چشماش؟ قشنگه؟

یه بار بدون ارایششو دیدم خیلی قیافش پایین بود

یه ارایشی میکنه خودشو انقدددد خوشگل میکنه انگار دنیا جهان بخته  فقط ارایشش رو خیلی خوب میکنع

چشماش قد عدسه  یه جوری ارایششون میکنه از گردو بزرگتر میشن 

یا لب هاش رو انقد بزرگ ارایش میکنه انقد چقد لب داره 

ابروهاشم ارایشگاه درست کرده ارایش دائم داره

گونه هم کاشته  رژ گونه اکلیل دار میزنع برق میزنه 

کلا ارایشش فوق العادس

برا جای بخیه چشماش هم سایه ی زیاد و پررنگ میزنه اصلا معلوم نمیشه  خوشگل میشه