2777
2789
عنوان

مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 23 پست
نه مال زنای بی جنبه است چه بدم میاد سوال زنونه میپرسی میان میگن مرد هست تو سایت به جهنم ما سوال نپرس ...

خب سوالهای جنسی جاش سایت عمومیه؟  بره دکتر متخصص زنان یا مامایی اینجا مگه ما دکتریم؟ 

طرف تاپیک میزنه شما در هفته چند بار رابطه دارین؟ 

رابطه و تعداد رابطه بقیه کاربرها آخه به تو چه؟ 

مشکل داری برو دکتر... 

یا طرف میپرسه شب عروسیتون تو حجلتون چیکارا کردین؟ 😳

لااقل سوال پرسیده میشه 4تاسوال درست و حسابی پرسیده بشه تازه اگه کاربرها یتونن کمک کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من اقا هستم ولی فکر نکنم تا حالا مثل رفتا اون کماندو رو با کسی کرده باشم 

اون که فقط خودنمایی میخواسته بکنه کرم از خودش بود میتونست تا فهمید مرده لغو کاربری بزنه تمام

یعنی جنبه یه سایت مجازی رو هم خیلیا ندارن اقا چطور میشه تو این مملکت بدون هیچ مشکلی راحت ادم حرفشو به جنس مخالفش بزنه یا نظرش رو بخواد .الان میگن نخیر شما فلانی ...اخه هر مردی هم اینجوری باشه کسی که خانم رو مجبور نکرده فوقش لغو میزنه 

نه مال زنای بی جنبه است چه بدم میاد سوال زنونه میپرسی میان میگن مرد هست تو سایت به جهنم ما سوال نپرس ...

نی نی سایت و باید گذاشت سایت عجائب...
یه خانومی تاپیک زده بود که در هفته چندبار رابطه دارید....

بعد خیلیا نظر گذاشته بودن و سوالات و اظهار نظرها شروع شد استارتر گفته بود من هر روز 2بار تمایل دارم

ولی شوهرم یک روز درمیون.

بعد یه خانومی گفته بود ما از پ... رابطه داریم خیلی اذیت میشم باد معدم رو دیگه نمیتونم کنترول کنم.

استار گفت منم همینطور همیشه از پ...  رابطه داریم
هموروئید دارم،  بیرون زدگی مقعد، سوزش،  دفع دردناک...

ما گفتیم خب مگه مجبورید خدا جلو رو برای چی آفریده پس...؟  یه کاربری خیلی باحال جواب داده بود گفت لااقل به خودتون رحم کنید یعنی شهوتتون از سلامتیتون ارجعیت داره؟

مگه قراره هر جا سو....  داشته باشید امتحانش کنید 😅 یه وقت با سوراخهای بینی و گوشتون امتحان نکنید  لااقل به اینا رحم کنید گناه دارن

تو یه تاپیک دیگه ام استارتر تاپیک زده بود شب عروسیتون چیکارا کردین 😳 خودشم تعریف کرده بود🙄 یه سری کاربرهای همیشه در صحنه اومدن وسط میدون کم مونده بود وارد جزئیات بشن.
یه سریا واقعا رعایت نمیکنن دختر بچه سال و پسربچه سال تو سایت هست یا کلی مرد.

کاربرهای آنلاین رو سرچ زدم دیدم نزدیک 10تا مردن چندتاشون خواننده خاموش بودن چندتاشون هم کامنتهای با مسما و پرمحتوا میزدن🤦🏻‍♀️

حالا یکی یه چیزی گفت که زشته بگم حرفهای اونجوری زد یکی دیگه اومد جواب داد بدترش رو گفت همینجوری چندصفحه داشتن ل اس میزدن و کامنتهای جن سی میزدن آخرش خیلی جالب بود یکیشون فهمید که طرف مقابل مرده 😅😂 هر دو مرد بودن طرف مقابل فکر میکرده زنه کلی حرف جنسی زدن یکیشون یه چیزی گفت که نمیتونم بگم...  بعد اون یکی گفت داداش من مردم مثل خودت🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣

خب سوالهای جنسی جاش سایت عمومیه؟  بره دکتر متخصص زنان یا مامایی اینجا مگه ما دکتریم؟  ...

با این ویزیت های گرون ،، بعضیاش فانه ،، اتفاقا در اثر حرف زدن در مورد این چیزاست که فرهنگ جنسی مون بالا میره ،، اون تعداد رابطه هم بنظرم یه کنجکاوی بوده 😂

یک عدد چپی 

من خودم کاملا تصادفی با این سایت اشنا شدم سرچ کردم جک و سوتی خنده دار تو گوگل اومد بالا تا ۴ سال خواننده خاموش بودم اتفاقا تاپییک جک و سوتی نزدیک به ۶۰۰ صفحه بود که خوندم بعد تازه عضو شدم

با این ویزیت های گرون ،، بعضیاش فانه ،، اتفاقا در اثر حرف زدن در مورد این چیزاست که فرهنگ جنسی ...

در غالب حرفهای درست نه حرفهای سبک که مردها تو سایت هی میگفتن جوووون.... 

کاربره قشنگ توضیح میدد شب عروسی تا صبح.... 

2تا مرد هم بودن همش جون جون تو دهنشون بود چیزایی هم میگفتن آدم از خجالت آب میشد. 

اگه خانومها یه سری حرفها رو نزنن اون مردها هم نمیگفتن جون....  عجب حالی کردی،  عجب کمری داشتین

من خودم کاملا تصادفی با این سایت اشنا شدم سرچ کردم جک و سوتی خنده دار تو گوگل اومد بالا تا ۴ سال خوا ...

مشکلی نداره 

اتفاقا حضور آقایون محترم اینجا لازمه ,به شرطی که مزاحمت ایجاد نکنند و حضورشون مفید باشه :)

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز