2777
2789
عنوان

دانشجو داروسازی ام مشاور رایگان

8784 بازدید | 97 پست

سلام دوستان حالتون خوبه

من خودمو معرفی کنم اول.. من ۱۸ سالگی کنکور ندادم و بدون کنکور وارد دانشگاه رشته روانشناسی سدم انتخاب دومم بود انتخاب اولم داروسازی و دکتر شدن بود که اونموقع واسم غول بود تقریبا ترمای ۶-۷ روانشناسی بودم یهو تصمیم گرفتم واسه کنکور بخونم و خیلی تلاش کردم و خب سال اول قبول شدم خداروشکر..اونموقع میدونستم چقدر حس خوبیه بخاطر ذوق پدر یا مادر یا چون بچه بزرگ بودم اینده بقیه به جایی برسی چقدر اتفاق قشنگیه و دوتا نذر کردم که اگه رسیدم به خواستم انجام بدم.. یکی اهدای کتابام بود که انجام دادم و دومی هم هزینه تحصیل یه بچه بی سرپرست بود و دیگه هم بخاطر رشته ام که روانشناسی بود و اینکه مسیرمو یکبار موفق شدم به کسایی که در توانم باشه کمک کنم و مشاوره رایگان بدم هم از لحاظ روانی و هم کمکشون کنم چطور پیش بیان و واقعا کنکور اون غول بی شاخ و دم و چمیدونم یکسال تو زیرزمین درس خوندن و سر تراشیدن نیست که تو ذهن خودمم بود قبلا.. بتونم دل کسیو خوشحالم کنم 🙏❤️اگه سوالی داشتید کمک خواستید میتونید پیام بذارید با حوصله جواب میدم همرو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشی عزیز دلم من اختلال دو قطبی خفیف دارم دارو هم میخوردم از تابستون قطعش کردم تقریبا کم کم داره حالم بد میشه یعنی پرخاشگری و حوصله نداشتن و ..‌‌

بنظرت دپباره برم دکتر؟واقعا دیگه توانایی قرص خوردن ندارم

من تو رو به همون رویاها بخشیدمت🕊️
تو تاپیک دیگه تون نوشتین دندون هستین آخه 🤔

بله قبولی و ورودی دندونپزشکی بودم تا ترم پیش که از ترم جدید وارد داروسازی میشم که البته هیچ تفاوتی نمیکنه دروس دو سال اول علوم پایه پزشکی با هم اگه تایپکم هم خونده باشید بین داروسازی و موندن دندون نمیدونستم چیکار کنم🙏❤️

تو تاپیک دیگه تون نوشتین دندون هستین آخه 🤔

دروغ کنتور نمیندازه که اصلا دانشجوی هاروارد آمریکا به ما چه اخه یا اون یارو اسکل که اسم کاربریش یک عدد دانشجوی پزشکی بود انکار اورانیوم غنی کرده

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤

دوستان منظورم مشاوره کنکور بود من هنوز جوجه ترمی هستم🥴🤣چه سوالایی پرسیدین خجالت کشیدم یه لحظه که منظورمو اشتباه رسوندم

منظورم مشاوره برای مسیر موفقیتتون بود نه سوالات داروسازی❤️