2789
عنوان

خداحافظی

333 بازدید | 35 پست

روزی آماده می‌شویم که خداحافظی کنیم. خداحافظی با هر چه و هر کس که به آن بیشتر عشق می‌ورزیدیم، بیشتر از خودمان. آن روز احتمالا روز شادی نخواهد بود اما قطعا روز بزرگتر شدن ما خواهد بود. روزی که ارزشِ آدمِ درونیمان را ببینیم، دیگر راضی به آدمهای درگیرِ رفتن نمی‌شویم، به آدمهای نصفه و نیمه در رابطه. چون آن روز دلمان نمی‌آید آدم درونیمان را کمتر دوست بداریم و به کم راضی‌اش کنیم. آن روز مقابلِ تمام سختی های زندگی می‌ایستیم و دستِ آدم درونیمان را می‌گیریم و آرام زمزمه می‌کنیم((من هستم، با هم رد می‌شویم.من تو را بیشتر از اشتباهاتت دوست دارم. من کنار تو هستم)).

اگر بیشتر از اینکه به خودمان عشق بورزیم، به دیگران عشق بورزیم، روزی غمگین و آشفته خواهیم شد. این نظریه شکست خورده ای‌ است، سالها است آدم‌ها این را امتحان می‌کنند اما زودتر از آنچه فکر می‌کردند نا امیدی را تجربه می‌کنند. برای آدم درونیمان به دنبال آغوش نگردیم ، او قبل از تمامِ این جست و جوها آغوش دارد . قبل از تمام این دست و پا زدن ها او ((ما)) را دارد. کنارش که بایستیم او قدرت پیدا می‌کند از اشتباهاتش نترسد، در خداحافظی‌ها گیر نکند و از تجربه های جدید فرار نکند. کنارش که بایستیم، او احساس بی‌پناهی نخواهد کرد و همین بی نیازی کیفیت رابطه های ما را تغییر می‌دهد.

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

درود برشما...

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد ۶ سال امروز باهاش خداحافظی کردم....

سخت نیست؟؟

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
بعد ۶ سال امروز باهاش خداحافظی کردم....

میدونم چقدر سخته اما اینم قسمتی از زندگی هست فقط باید ازش درس بگیری و ادامه بدی 

هیچی حالیم نمیشه ...نمیدونم خوابم یا بیدار

همیشه  یادمون باشه

فق ط مرگه ک بازگشت نداره

گرفتی؟؟؟

زنده باشید

اوهوم

این نوشته ای که گذاشتم قسمتی از کتاب تکه هایی از یک کل منسجم هست شدیدا پیشنهاد میدم تهیه کنی و بخونیش خیلییی بهت کمک می‌کنه 

البته با کوله باری از  درد ورنج هم آشنا شدی ک قابل خرید نیست.

اما چقدر حیف ک قیمتی گزاف چون عمر واسش رفته 

حتما  ممنونم❣️✨

منم بعد از ۸ سال یه رابطه رو تموم کردم برام واقعا سخته اما دارم روی خودم کار میکنم چیزی که منو نکشه قویتر میکنه باید خیلییی قویتر ازین حرفا باشی تا بتونی تو زندگی دوام بیاری

البته با کوله باری از  درد ورنج هم آشنا شدی ک قابل خرید نیست. اما چقدر حیف ک قیمتی گزاف چون عم ...

این هم یه تجربه تلخ بود تو زندگی ....