2777
2789
عنوان

شرکت نفیس

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 63 پست
 بدیش اینه تو این کار  کلا با گوشی سروکار داری  ن ب خونت میرسی ن ب بچت ن ب شوهرت&n ...

حق با تویه منم از شغلشون متنفرم ولی اگه محصولی خوب باشه میخرم ک تاحالا هم نشده بخرم البته و بدیشون اینه دیگه سیریش میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکنین بخدا که حق الناسه من که هنوز نبخشیدم اون کسی که با هزار دوز و کلک  جنسا رو بهم فروخت وقتی هم بهش گفتم پولمو پس بده گفت اکه یه بار دیگه بهم پیام بدی شمارتو میدم شوهرم مزاحمت بشه با اینکه خواهر دوستم بود😐 خدا لعنتشون کنه

♡چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت اگر هرکس به اندازه عملش سخن میگفت!! امام علی(ع)♡
چی خرید کردی رازی نبودی چرا لعنت میکنی اگه محصولی استفاده کردی نتیجه نداده با بد استفاده کردی یا منا ...

آره تو راس میگی من گوشم از این حرفا پره جانم😅

♡چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت اگر هرکس به اندازه عملش سخن میگفت!! امام علی(ع)♡
نکنین بخدا که حق الناسه من که هنوز نبخشیدم اون کسی که با هزار دوز و کلک  جنسا رو بهم فروخت وقتی ...

خوب پس بگو خدا لعنت کنه کسی رو که بدون یاد گیری و آموزش محصول میندازه به مردم به خدا اسم نفیس رو هم همینا خراب کردن 

حق با تویه منم از شغلشون متنفرم ولی اگه محصولی خوب باشه میخرم ک تاحالا هم نشده بخرم البته و بدیشون ا ...

والا ماهم مثل هر بازار یابی دیگه ای هستیم من خودم یه بار گقتم نخرید دیگه نمیرم سمتش و سیریش شدنی هم در کار نیست

بنظرت پس میگیره ؟ با پررویی تمام بمن فروخته ، هر چقدر میگفتم نیاز ندارم دیگه ، اصلا نشنید

بگو اینا رو لازم ندارم حتی یک ریال هم پول ندارم که بخوام بابتش بدم بزارش تو پلاستیک زل بزن تو چشماش و بده دستش هر چقدر هم صدات کرد برنگرد سمتش قول میدم دیگه بهت نمیگه بیا بخر😂

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔

من نماینده لدورا بودم

محولاتش همچین هم بد نبود خیلیا راضی بودن و ناراضی هم داشت

مثل هر محصولی ک از بیرون بخری و ممکنه ب پوستت نسازه و یا مشکلت اونقدر حاده ک نیاز ب استفاده خیلی مکرر داری تا خوب شی

ولی سودی ازش نداشتم..وقتمم هدر رفت...کل نفراتی ک توش بودن یکی یکی زدن بیرون..چون سود زیادی نداشت بر خلاف عموم ک فکر می کنن با هر فروشی چقدر سود می کنی

کلی باید تلاش کنی ی کرم بفروشی نهایت ده تا پونزده سود کنی..تازه اونم میخان تخفیف بگیرن ازت

هست جنسی ک بالاترم سود ببری ولی کمه

ادم موفق هم سراغ دارم ولی از هر پنجاه نفر یکی موفق میشه