2777
2789
عنوان

شرکت نفیس

733 بازدید | 63 پست

سلام دوستان 

من خودم قبلا از محصولات این شرکت استفاده کردم و راضی بودم و نماینده شرکت هم شدم از خوبیای این کار براتون بگم که تو خونه میشینی یه گوشی دستت میگیری و برای مشتری هات ثبت سفارش میکنی کار اونقدر آسون شده که یه فرم مشاوره در اختیارتون قرار میدن و میتونین از طریق اون فرم مشاوره های خوبی بدین و ابتدای کار حامی ها پشتیبانی لازم رو جهت جذب مشتری انجام میدن دیگه چی از این بهتر کی میخواد عضو چنین شرکتی بشه و در ضمن بگم شما هیچ سرمایه ای لازم نیست بزارین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یعنی هنوزم این نتورک مارکتینگ هست😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
هرمی رو میشه برام توضیح بدی 

منو فالو نکن من سالها تو این شرکتا لیدری کردم عزیزم

گول نخور شمام

تهش هیچی نیست

ب زودی زود ب حرفم میرسی

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی♡
اره هست حتی تا وقتی که نوه دارشی 😅

واقعا چیز چرتیه شایدم نباشه به هرحال سیریش شدن و پرزنت هاشون واقعا حال ادمو بد میکنه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
خوب مگه بده به جای ابن که بری از داروخانه بخری از جاریت بخری 

نه ولی تو رودرواسی خریدن خیلی بده.میگه خمیر دوندون میگم دارم.میگه پس کرم بخر.پس به خواهرات بگو

درستش اینه که معرفی کنه و بگه خواستی من هستم همین

منو فالو نکن من سالها تو این شرکتا لیدری کردم عزیزم گول نخور شمام تهش هیچی نیست ب زودی زود ب حرفم ...

دو سال داره به من درآمد میده تا حالا ضرر هم نکردم لیدری کردی 🤣 اگه لیدر بودی ول میکردی مگه این کار رو اصلا میدونی لیدر یعنی چی 

واقعا چیز چرتیه شایدم نباشه به هرحال سیریش شدن و پرزنت هاشون واقعا حال ادمو بد میکنه

چرا مگه بازار یابی بده به هر حال اینم یه شغل والا من تا حالا سیریش کسی نشدم ازم بخره حتی مادر شوهرم ۱ونیم سال ازم چیزی نخرید الان تازه اومده منم بهش نگفته رفته دیده زن همسایه استفاده میکنه میگه منم میخوام 

ازش راضی نبودم فوم شستشو لایه بردار ضد آفتاب بلک ماسک شامپوخریدم خوب نبودن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️